Προκρίθηκε ο Γιάννης Πρώιος στον αυριανό τελικό του Παγκόσμιου Σλάλομ! - OlaDeka

Προκρίθηκε ο Γιάννης Πρώιος στον αυριανό τελικό του Παγκόσμιου Σλάλομ!

ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Η Καστοριά εκτός από τρένο στο μπάσκετ έχει και τρένο στο σκι που ονομάζεται Γιάννης Πρώιος, ο οποίος συνεχίζει ακάθεκτος τις επιτυχίες. Χθες, Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου, κατετάγη 48ος στον μεγάλο τελικό του Παγκόσμιου Αλπικού Σκι, με ανταγωνισμό που τρομάζει!

Ο Γιάννης Πρώιος, από το  Άργος Ορεστικό διψασμένος για επιτυχίες κριός 21 Απριλίων, με σκληρή προπόνηση, αγωνιστικό πνεύμα και επαγγελματισμό, θα αγωνιστεί αύριο στον τελικό του Παγκόσμιου Σλάλομ στο St Morintz της Ελβετίας! Εδώ πρέπει να θυμίσουμε ότι στον τελικό περνούν μόνον 25 αθλητές και ο Γιάννης Πρώιος πέρασε με την επίδοση που του προσέφερε την 20η θέση!

Δείτε τι έγραψε στο προφίλ του στο facebook ο Γιάννης Πρώιος:

“Καταρχήν θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τα πανέμορφα μηνύματα αλλα και τις δημοσιεύσεις που κάνατε για μένα. Ωστόσο, στην πραγματικότητα η εμφάνιση μου στη γιγαντιαια τεχνικη καταβαση απείχε παρα πολύ απο αυτή που ευελπιστουσα καθώς δε προκρίθηκα στον τελικό αλλά έτρεξα με το δικαίωμα συμμετοχης της χωρας στην τελευταια φαση όπου δεν καταφερα να προκριθω στη δεύτερη διαδρομή! Παρ’όλα αυτά σήμερα μετά από έναν ιδιαίτερα απαιτητικό αγώνα τεχνικής κατάβασης που αφορά την πρώτη φάση του παγκόσμιου κυπέλλου και προκρίνονται αποκλειστικά και μόνο οι 25 πρώτοι αθλητές κατάφερα να υπαρξω ο δεύτερος Έλληνας ανδρας αθλητής μετα τον θρύλο Vasilis Dimitriadis που καταλαμβανει μια θέση αναμεσα τους και να προκριθεί δικαιωματικά στη δεύτερη φάση του παγκόσμιου πρωταθλήματος! Αν και με μια λανθασμένη δεύτερη διαδρομή η πρόκριση είχε εξασφαλιστεί απο την πρώτη! Σας ευχαριστώ όλους πραγματικά! Με συγκινεί να νιώθω ότι εχω τετοιους ανθρώπους δίπλα μου!”

SKI

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria