Παραχώρηση σημαντικού διασωστικού εξοπλισμού από τον TAP στο ΕΤΑΚ Καστοριάς - OlaDeka

Παραχώρηση σημαντικού διασωστικού εξοπλισμού από τον TAP στο ΕΤΑΚ Καστοριάς

Στην παραχώρηση σημαντικού διασωστικού εξοπλισμού προς το Εθελοντικό Τμήμα Αντιμετώπισης Καταστροφών προχώρησε ο TAP, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, σε συνεργασία με το δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής.

Σήμερα πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του εξοπλισμού, στον χώρο του ΕΤΑΚ, παρουσία του εκπροσώπου του TAP στη Δυτική Μακεδονία, Μιχάλη Γκοσλιόπουλου και μελών της ομάδας.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, ο κ. Γκοσλιόπουλος, τόνισε: «Ο TAP σε συνεργασία με το δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής έχει προχωρήσει σε μία σειρά χορηγιών σε διάφορες οργανώσεις που δραστηριοποιούνται κατά μήκος της όδευσης του αγωγού, οι οποίες παρουσιάζουν έντονη δραστηριότητα προς όφελος του κοινωνικού συνόλου. Μία από αυτές τις δράσεις ήταν η χορηγία του εξοπλισμού στο ΕΤΑΚ, καθώς πρόκειται για ένα τμήμα της Πολιτικής Προστασίας που μπορεί να συνδράμει σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, όπως το έχει κάνει πολλές φορές στο παρελθόν» και πρόσθεσε: «Θέλω να τονίσω ότι ο TAP θα βρίσκεται πάντα κοντά σε όλες τις τοπικές κοινωνίες από όπου διέρχεται ο αγωγός».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ΕΤΑΚ, Χαράλαμπος Σαββίδης, ευχαρίστησε τόσο τον κ. Γκοσλιόπουλο όσο και την Κοινοπραξία TAP για την πολύ σημαντική αυτή ενέργειά τους, η οποία θα υποστηρίξει σε μεγάλο βαθμό τη δράση των εθελοντών διασωστών στην Καστοριά.

«Ο εξοπλισμός που μας παραδόθηκε είναι απαραίτητος και θα χρησιμοποιηθεί όταν υπάρχει ανάγκη. Χαιρόμαστε που κάποιοι άνθρωποι αντιλαμβάνονται το πόσο σημαντικό είναι να υπάρχουν εθελοντές σε μία περιοχή», τόνισε ο κ. Σαββίδης.

Ο εξοπλισμός που παραχωρήθηκε είναι:

Σκηνές

Εξοπλισμός Ραδιοτηλεπικοινωνιών

Στολές – Φόρμες Εργασίας

Ράντζα

Εκπαιδευτικός Απινιδωτής

Εκπαιδευτικό Πρόπλασμα

Γεννήτριες

Σχοινιά

etak-exoplismos-tap

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria