Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ: Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη - OlaDeka

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ: Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη

Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη.

Παρά ταύτα εμείς καλοδεχόμαστε την θέση της ΝΟΔΕ Καστοριάς, που αποφάσισε μετά από 3 χρόνια να καταφερθεί κατά της απόφασης της κυβέρνησης Σαμαρά της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ  για τα διόδια στον Αλιάκμονα. Στην ανακοίνωση της η ΝΟΔΕ Καστοριάς επιμελώς δεν αναφέρει ποιος πήρε την απόφαση υπ. αρ. ΚΥΑ 6686  14-11-2014 για την δημιουργία των διοδίων στον Αλιάκμονα.

Ξύπνησαν μετά από 3 χρόνια και το πιο ωραίο της ιστορίας είναι ότι η κ. Αντωνίου που τα ψήφιζε να κατασκευαστούν τα διόδια, τώρα κατάλαβε ότι δεν πρέπει να γίνουν και κάνει ερωτήσεις στην Βουλή στις  31-1-2017, πάντα βέβαια μετά το δελτίο τύπου της Ολυμπίας Τελιγιορίδου στις 27-1-2017 που αναφέρει πως πάγωσε και επανεξετάζεται η δημιουργία των διοδίων στον Αλιάκμονα.

Η αυτογελοιοποίηση είναι προσωπικό και αναφαίρετο δικαίωμα τους. Επειδή όμως προφανώς θεωρούνε τους πολίτες της Καστοριάς UFO , βγάζουν  ανακοινώσεις για διαστημικά ταξίδια.

Να τους ενημερώσουμε λοιπόν ότι όλες οι Ευρωπαϊκές χώρες και όχι μόνο, έχουν διαστημική υπηρεσία και δορυφόρους για εθνικούς – αμυντικούς σκοπούς. Η Τουρκία π.χ. έχει ήδη 3 αλλά αυτό δεν φαίνεται να απασχολεί την ΝΟΔΕ και τον κ. Μητσοτάκη.

Το μόνο που τους απασχολεί είναι να καλύψουν τις δανειοδοτήσεις τους  και την διαπλοκή  μέσα από την συμφωνία ψεμάτων με τα συμφέροντα που υπηρετούν.

Ν.Ε.ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria