Κλειστό Λευκόβρυσης Κοζάνης: Η Καστοριά σήκωσε το κύπελλο του 4ου FINAL FOUR του πρωταθλήματος Εφήβων, που διοργάνωσε η Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. - OlaDeka

Κλειστό Λευκόβρυσης Κοζάνης: Η Καστοριά σήκωσε το κύπελλο του 4ου FINAL FOUR του πρωταθλήματος Εφήβων, που διοργάνωσε η Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ.

60 φωτογραφίες & Βίντεο

Η Καστοριά σήκωσε το κύπελλο του 4ου  FINAL FOUR του πρωταθλήματος Εφήβων που διοργάνωσε η Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. Τα πιτσιρίκια του Γιώργου Καραταγλίδη επικράτησαν με σκορ 65-53 σήμερα το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας 27/2 , του Αρίωνα Πτολεμαΐδας στο κλειστό της Λευκόβρυσης που φιλοξένησε ουσιαστικά τους πρώτους επίσημους αγώνες Μπάσκετ από τη στιγμή που εγκαινιάστηκε. Οι πρώτοι αγώνες διεξήχθησαν το περασμένο Σάββατο. Η αυλαία άνοιξε με το παιχνίδι (Α΄ Ημιτελικός)  Α.Π.Σ. Πτολεμαϊδας – Φ.Ο. Πρωτέας Γρεβενών και Β΄  Ημιτελικός  Α.Σ. Καστοριάς – Α.Σ. Διόσκουροι Κοζάνης. Σήμερα το απόγευμα στον μικρό τελικό οι Διόσκουροι νίκησαν με 66-54 τον Πρωτέα Γρεβενών, ενώ όπως σημειώσαμε παραπάνω, η Καστοριά στον μεγάλο τελικό κέρδισε με 12 πόντους διαφορά την ομάδα της Πτολεμαΐδας.

Θανάσης Τέγος


Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria