Κάλεσμα… κορυφής από Καστοριά - OlaDeka

Κάλεσμα… κορυφής από Καστοριά

Το μαχητικό Στρατώνι υποδέχεται την Κυριακή (05/02, 17.00) η Καστοριά, έχοντας ως αποκλειστικό στόχο την κατάκτηση του ροζ φύλλου.

Οι δύο αντίπαλοι θα συναντηθούν στο «Δημήτρης Διαμαντίδης» στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του Βόρειου Ομίλου της Β’ Εθνικής, με τους γηπεδούχους να μην επιθυμούν βαθμολογικές απώλειες μες στο «σπίτι» τους, προκειμένου να διατηρηθούν στην κορυφή της κατάταξης σε απόσταση από τους διώκτες τους. Από την Καστοριά εξέδωσαν και ανακοίνωση-κάλεσμα στον κόσμο τους, να δώσει δυναμικό παρών στο κλειστό για να «σπρώξει» παίκτες και τεχνική ηγεσία στην κατάκτηση της νίκης.

Η ανακοίνωση: «Αγαπητές φίλες και φίλοι της ομάδας μας θα σας περιμένουμε αύριο Κυριακή 05 Φεβρουαρίου 2017 στο Κλειστό Γυμναστήριο Καστοριάς «Δημήτρης Διαμαντίδης», στις 17.00 το απόγευμα, στον αγώνα όπου η ομάδα της Καστοριάς θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Στρατωνίου Χαλκιδικής στο πλαίσιο του Πρωταθλήματος Ανδρών Β’ Εθνικής Κατηγορίας. Όλοι μαζί να στηρίξουμε τους αθλητές μας σε αυτήν την πολύ μεγάλη προσπάθεια που κάνουν, να παραμείνουν στην κορυφή!».

 

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria