Η επέτειος της ντροπής-Ο Πάγκαλος παραδίδει στους Τούρκους τον Οτσαλάν - OlaDeka

Η επέτειος της ντροπής-Ο Πάγκαλος παραδίδει στους Τούρκους τον Οτσαλάν

Η Επέτειος της Ντροπής, 15 Φλεβάρη 1999 ο Ηγέτης του Κουρδικού Έθνους προδίδεται και παραδίδεται στα χέρια των μυστικών υπηρεσιών.

Έζησα εκείνες τις τραγικές στιγμές λεπτό προς λεπτό από την αρχή μέχρι την ώρα της παράδοσης στους Τούρκους. Ακόμη ηχούν στα αυτιά μου οι εκκλήσεις από την πρεσβεία της Κένυας των συνοδών του Κούρδου ηγέτη για βοήθεια. Οι τηλεφωνικές γραμμές είχαν πάρει φωτιά, όμως η προδοσία ήταν μη αναστρέψιμη.

Είχε σκηνοθετηθεί ένα έγκλημα και είχε παρασυρθεί ο Κούρδος ηγέτης και όχι μόνο σε μια πλεκτάνη με τελικό αποδέκτη. ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ που υπήρξαν << Έλληνες >> Εφιάλτες και αμαύρωσαν την περήφανη ιστορία μας. Πρωταγωνιστές Εφιάλτες με ονοματεπώνυμο Αρχιερέας Σημίτης και Πάγκαλος.

 Ήταν οι ίδιοι πρωταγωνιστές σε μια ακόμη στιγμή εθνικής ντροπής , στα Ίμια.

 Εκτός όμως των γνωστών δοσίλογων που πρωταγωνίστησαν εκείνες τις ημέρες ως μακρύ χέρι των μυστικών υπηρεσιών και των υπερδυνάμεων ΥΠΗΡΞΑΝ και πρόσωπα που συγκεκαλυμμένα αποτέλεσαν τον Δούρειο Ίππο του συστήματος προδίδοντας εκ των έσω και ξαφνικά βρέθηκαν από το πουθενά μεγιστάνες της οικονομίας και της πολιτικής.

 Ποιος ο ρόλος γνωστών πατριδοκάπηλων ειδημόνων της εξωτερικής πολιτικής; Πως βρέθηκαν σε μια νύχτα με δισεκατομμύρια και πως απολαμβάνουν άσυλο στις παρανομίες τους; Οι Εφιάλτες συνεχίζουν να κυκλοφορούν ανάμεσα μας ως τιμητές και κριτές των πάντων.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria