Η Gucci θέλει να κάνει επίδειξη μόδας μπροστά στον Παρθενώνα

ΚΥΚΛΟΙ ΤΟΥ ΣΕΓ: «Τελικά όλοι Αθήνα θέλουν να έρθουν!»

gucci-parthnon
Αρχική » Γούνα » Η Gucci θέλει να κάνει επίδειξη μόδας μπροστά στον Παρθενώνα

Δείτε την είδηση που προβάλλουν πολλά Ελληνικά sites η οποία κέντρισε το ενδιαφέρον όλου του κόσμου της μόδας αλλά και αρκετών υπευθύνων του χώρου της γούνας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κίνηση του οίκου Gucci προσέφερε χαμόγελα σε στελέχη του ΣΕΓ που διαδίδεται ότι είπαν: «Τελικά όλοι Αθήνα θέλουν να έρθουν!» κλείνοντας το μάτι με νόημα σχετικά με το μακροχρόνιο αλληλοσπαραγμό που έχει δημιουργήσει ο τόπος διεξαγωγής των Ελληνικών εκθέσεων γούνας.


Διαβάστε:

Το αίτημα της Gucci να κάνει επίδειξη μόδας στον Παρθενώνα θα συζητήσει την Τρίτη στη συνεδρίασή του το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο.

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, ο διάσημος οίκος κατέθεσε αίτημα διοργάνωση fashion show την 1η Ιουνίου μπροστά από τον Παρθενώνα στην Εφορία Αρχαιοτήτων Αθηνών.

Παράλληλα, η εταιρεία ζητά άδεια να κινηματογραφήσει την επίδειξη.

Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, η εισήγηση της Εφορίας προς το ΚΑΣ είναι αρνητική γιατί ο χαρακτήρας και η σπουδαιότητα του μνημείου δεν επιτρέπουν την παραχώρησή του για εκδηλώσεις.

Η γνωμοδότηση του ΚΑΣ θα καταλήξει στην υπουργό Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου, η οποία και θα έχει τον τελευταίο λόγο για το αίτημα του διάσημου οίκου.

Σύμφωνα πάντως με στελέχη της αρχαιολογικής υπηρεσίας το αίτημα αφορά ένα κανονικό ντεφιλέ με πασαρέλα και μουσική.

Υπενθυμίζουμε ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Gucci εκφράζει την «αγάπη» της για την αρχαία Ελλάδα, καθώς στην καμπάνια της με το όνομα «Διόνυσος» ανάρτησε στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram τρία βίντεο στα οποία ο Διόνυσος εμφανίζεται με πολύχρωμο σορτς, γυναικεία τσάντα και λουλούδι στο αυτί. Σε ένα άλλο φωτογραφίζει τον εαυτό του τραβώντας selfie με το κινητό και μετράει την δημοφιλία των εικόνων του ανάλογα με τα «likes» που κερδίζει.

Από την άλλη, ο Κέκροπας μοιάζει ντυμένος χίπις, ο Ιλισσός φορά γυναικεία αξεσουάρ και η Καλλιρρόη κρατά ένα iPhone.

Κοινοποίηση:
error

Σχολιάστε αυτό το άρθρο

σχόλια