Συνελήφθη ο μακελάρης του κλαμπ Ρέινα της Κωνσταντινούπολης με τους 39 νεκρούς - OlaDeka

Συνελήφθη ο μακελάρης του κλαμπ Ρέινα της Κωνσταντινούπολης με τους 39 νεκρούς

Συναγερμός σήμανε στις αστυνομικές Αρχές της Τουρκίας το βράδυ της Δευτέρας καθότι εντοπίστηκε ο φερόμενος ως δράστης της αιματηρής επίθεσης στο κλαμπ Ρέινα της Κωνσταντινούπολης με τους 39 νεκρούς την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, όπως αναφέρει στην ηλεκτρονική της έκδοση η τουρκική εφημερίδα Hürriyet.

Το όνομα του τρομοκράτη είναι Abdulgadir Masharipov. Εκτός από τον τρομοκράτη συνελήφθη και ο γιος του.

Ο Ουζμπέκος τρομοκράτης οδηγείται στα γραφεία της ασφάλειας στην Κωνσταντινούπολη, προκειμένου να κρατηθεί υπό δρακόντεια μέτρα και να ανακριθεί προκειμένου να ομολογήσει τις πράξεις του και να κατονομάσει πιθανούς συνεργάτες του.

Σύμφωνα με πληροφορίες τουρκικών μέσων, ο Μασαρίποφ παραδέχθηκε στις αστυνομικές αρχές ότι εκείνος ήταν που είχε διαφύγει σε μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας την περασμένη εβδομάδα, σε συγκρότημα κατοικιών, μαζί με τον 4 ετών γιο του. Η αστυνομία είχε αποκλείσει την περιοχή, αλλά ο Ουσμπέκος τρομοκράτης κατάφερε να διαφύγει, πριν την πραγματοποίηση της εισβολής στις κατοικίες, από τις οποίες συνελήφθησαν δεκάδες άτομα.

Στη σύλληψη ενός υπόπτου για την επίθεση της Πρωτοχρονιάς στο κλαμπ Reina της Κωνσταντινούπολης, που κόστισε τη ζωή σε 39 ανθρώπους, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στην Τουρκία, σύμφωνα και με τη Sabah.

Ο ύποπτος συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας στο σπίτι ενός φίλου του από το Κυργιστάν στα προάστια της Κωνσταντινούπολης.

Η τουρκική αστυνομία είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του, ενώ είχε βγει η φωτογραφία ενός πιθανού δράστη, ο οποίος τραβούσε βίντεο και έβγαζε φωτογραφίες πριν εξαπολύσει την επίθεση.

O δράστης κρυβόταν σε μια γειτονιά της Κωνσταντινούπολης και είναι φανερό, όπως δείχνει και η φωτογραφία, ότι η σύλληψη ήταν επεισοδιακή.


Σύλληψη μακελάρη Ρέινα

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria