ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΠΝΟ ΣΕ ΓΡΕΒΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΣΤΟΡΙΑ - OlaDeka

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΠΝΟ ΣΕ ΓΡΕΒΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Σύλληψη δύο ατόμων στην Καστοριά για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Xθες, (05-01-2017) το απόγευμα στην Καστοριά, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς, σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος (Ο.Π.Δ.Ε.) του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας Καστοριάς, συνέλαβαν δυο (2) ημεδαπούς, 25 και 34 χρονών, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στους ανωτέρω, βρέθηκαν στη μεν  κατοχή του 25χρονου μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, στη δε κατοχή του 34χρονου μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης και μεθαμφεταμίνης, οι οποίες και κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Σύλληψη 33χρονου σε περιοχή των Γρεβενών για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και τελωνειακού κώδικα

Χθες, (05-01-2017) πρωινές ώρες σε περιοχή των Γρεβενών, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Γρεβενών, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γρεβενών, συνέλαβαν 33χρονο ημεδαπό, για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και τελωνειακού κώδικα.

Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον ανωτέρω, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, ενώ σε νομότυπη έρευνα στην οικία του σε περιοχή των Γρεβενών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

-5,3- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,

-37- δισκία χαπιών, που εμπίπτουν στις διατάξεις του νόμου περί ναρκωτικών,

-10- συσκευασίες καπνού βάρους -285- γραμμαρίων, οι οποίες δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης και

διάφορα σύνεργα χρήσης ναρκωτικών.

Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Γρεβενών, ενώ ο συλληφθείς  θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria