Προσοχή: «Μαϊμού» υπάλληλοι της ΔΕΗ ξάφρισαν τέσσερα σπίτια - OlaDeka

Προσοχή: «Μαϊμού» υπάλληλοι της ΔΕΗ ξάφρισαν τέσσερα σπίτια

Σε Κοζάνη και Καστοριά

Ισχυρίζονταν ότι υπήρχε βλάβη στον ηλεκτρικό πίνακα που μπορούσε να προκαλέσει πυρκαγιά και ζητούσαν από τα θύματά τους να βγάλουν από τα σπίτια τους χρήματα και τιμαλφή για να μην καταστραφούν

 Τέλος έβαλαν οι αστυνομικοί στην δράση των δυο επιτήδειων που ξάφριζαν ηλικιωμένους παριστάνοντας τους υπάλληλους της Δ.Ε.Η.. Οι δράστες ισχυρίζονταν ότι τάχα υπήρχε βλάβη στον ηλεκτρικό πίνακα που μπορούσε να προκαλέσει πυρκαγιά και τους ζητούσαν να βγάλουν από τα σπίτια τους χρήματα και τιμαλφή για να μην καταστραφούν!

Με τη μέθοδο αυτή, εξαπάτησαν από τον περασμένο Δεκέμβριο τέσσερις ανυποψίαστους πολίτες ηλικίας 76 ως 87 χρόνων σε περιοχές της Κοζάνης και της Καστοριάς. Στα σπίτια των δυο από τα θύματά τους δεν βρήκαν χρήματα ή αντικείμενα αξίας για να κλέψουν, αλλά από τα άλλα δυο άρπαξαν συνολικά 15.000 ευρώ, μια χρυσή λίρα και ένα χρυσό κόσμημα!

Οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Νεάπολης Κοζάνης εξιχνίασαν τα τέσσερα περιστατικά και ταυτοποίησαν έναν 48χρονο Έλληνα που συνελήφθη και σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και διακεκριμένες κλοπές, τετελεσμένες και σε απόπειρα. Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό του δεύτερου δράστη και την εξιχνίαση τυχόν άλλων περιπτώσεων.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria