Παίρνουν θέση στο Άργος Ορεστικό επί της εγνατίας οι αγρότες - OlaDeka

Παίρνουν θέση στο Άργος Ορεστικό επί της εγνατίας οι αγρότες

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ

Παραγωγοί από την Καστοριά αποφάσισαν να στήσουν το μπλόκο τους, την ερχόμενη Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι, στο ‘Αργος Ορεστικό, δηλαδή στον κάθετο άξονα επί της Εγνατίας οδού, στο δρόμο που οδηγεί στο τελωνείο Κρυσταλλοπηγής, στα σύνορα Ελλάδας – Αλβανίας.

Υπενθυμίζεται ότι αύριο Παρασκευή, στις 16.30, θα γίνει στο Αμύνταιο συγκέντρωση των αγροτών και κτηνοτρόφων, όπου θα παρευρίσκονται αγροτοσυνδικαλιστές της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων Ελλάδας, για τον συντονισμό της κινητοποίησης.

Τις κινητοποιήσεις τους συνεχίζουν οι αγρότες σε πολλές περιοχές της χώρας.

Παραγωγοί από Λάρισα, Καρδίτσα και Τρίκαλα θα κατευθύνουν τα αγροτικά τους οχήματα στον κόμβο της Νίκαιας.

Οι αγρότες της Δυτικής Μακεδονίας θα βγάλουν τα τρακτέρ στους δρόμους και θα στήσουν μπλόκα αφού πρώτα συνεδριάσουν για να οριστούν τα ακριβή σημεία. Αποκλεισμένη θα μείνει για δύο ώρες και η νέα εθνική οδός Πατρών-Κορίνθου, στο ύψος του Αιγίου από τις έξι το απόγευμα.

Στο χορό των κινητοποιήσεων έχουν μπει δυναμικά και οι αγρότες της Κρήτηςμε αποκλεισμούς ΔΟΥ και οδικών αρτηριών του νησιού.

Αγρότες και οι κτηνοτρόφοι των Χανίων προγραμματίζουν αποκλεισμό της εθνικής οδού Χανίων- Ρεθύμνου, στο ύψος του κόμβου «Μεγάλα Χωράφια».

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria