Ο «μεγιστάνας» ...έφαγε τα λεφτά του κουμπάρου του - OlaDeka

Ο «μεγιστάνας» …έφαγε τα λεφτά του κουμπάρου του

ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ 45.000€

Μπορεί να διαθέτει –όπως ισχυρίζεται– περιουσία 600 δισ. δολ., με την οποία να είναι σε θέση να αποπληρώσει ακόμα και το χρέος της χώρας μας, αλλά περίπου προ 6ετίας δεν μπορούσε να δώσει 45.000 ευρώ που χρωστούσε στον πρώην δικηγόρο του και κουμπάρο του από την πώληση του αυτοκινήτου του που είχε αναλάβει και έφερε σε πέρας, αποκρύπτοντάς του μάλιστα ότι πριν από ένα και πλέον έτος είχε εισπράξει τα χρήματα από τον αγοραστή του ΙΧ.

Ο λόγος για τον πρόεδρο της «Ελλήνων Συνελεύσεως» Αρτέμιο Σώρρα, που για τη συγκεκριμένη υπόθεση καταδικάστηκε αυτές τις ημέρες αμετάκλητα σε ποινή φυλάκισης 28 μηνών (με 3ετή αναστολή), μαζί με τη σύζυγό του (εκείνη σε 24μηνη φυλάκιση), όχι γι’ αυτό το χρέος, αλλά για τα αδικήματα της απόπειρας εκβίασης, της συκοφαντικής δυσφήμησης και ψευδούς καταμήνυσης σε βάρος του δικηγόρου.

Κι αυτό γιατί, όπως αποδείχθηκε στη σχετική εφετειακή δίκη, μόλις ο πρώην δικηγόρος του και κουμπάρος του άρχισε να διερευνά τι είχε γίνει με το αυτοκίνητό του και ζήτησε τα χρήματα, το ζευγάρι του έστειλε εξώδικο ότι τους χρωστά λεφτά από δήθεν κακό χειρισμό υποθέσεων, απειλώντας τον με μηνύσεις και αναφορές στον Δικηγορικό Σύλλογο Πατρών, με στόχο να τον εκφοβίσουν ώστε να πάψει να ζητά τα χρήματα από την πώληση του ΙΧ!

Για την υπόθεση αυτή ο Αρτ. Σώρρας καταδικάστηκε το 2015 σε φυλάκιση 36 μηνών πρωτόδικα (33 μήνες η σύζυγος), στο Εφετείο οι ποινές «έπεσαν» λίγο τον περασμένο Ιούνιο και πριν από λίγες μέρες η καταδίκη έγινε αμετάκλητη, καθώς ο Αρειος Πάγος απέρριψε την αίτηση αναίρεσης του ζευγαριού για τυπικούς λόγους, αφού κανείς δεν παραστάθηκε στην αναιρετική δίκη.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria