ΣΕΓ - FEA: Φαντασμαγορική Επίδειξη στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας - OlaDeka

ΣΕΓ – FEA: Φαντασμαγορική Επίδειξη στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Το Ξενοδοχείο «Μετροπόλ» (ρωσικά: Метрополь) είναι ένα από τα παλαιότερα και πιο ιστορικά ξενοδοχεία της Μόσχας στη Ρωσία. Βρίσκεται στην Πλατεία Θεάτρου (Τρεατράλνι προσπέκτ, Театральная Площадь ) και κοντά στο περίφημο Θέατρο Μπολσόι.

Σε αυτό το ξενοδοχείο στην κόκκινη πλατεία της Μόσχας 350 Ρώσοι έμποροι και ιδιοκτήτες καταστημάτων λιανικής παρακολούθησαν την φαντασμαγορική επίδειξη γούνας από τον ΣΕΓ στο πλαίσιο της προβολής της διεθνούς εκθέσεως FEA (Fur Excellence In Athens). Δικαίωμα συμμετοχής είχαν οι Έλληνες Γουνοποιοί που συμμετέχουνστην έκθεση της Αθήνας. Πρόκειται για ανταποδοτική παράλληλη δράση της FEA από την οποία επωφελήθηκαν οι εκθέτες της.
Πολύ δυναμική και πρωτοφανής στοχευμένη ενέργεια στην καρδιά της Ρωσίας με την οργανωτική εγγύηση του ΣΕΓ και της NAFA!
Οι διοργανωτές απέσπασαν θετικότατα σχόλια και κριτικές για την εκδήλωση. Γνωστός Ρώσος πελάτης της Ελληνικής Γουνοποιίας δήλωσε: «Έχω εντυπωσιαστεί! Ασφυκτικά γεμάτη η αίθουσα και όλοι είναι μαγαζάτορες!»
«Έχετε κάνει την καλύτερη διαφήμιση για την έκθεση σας και την Ελληνική γούνα γενικότερα» συμπλήρωνε άλλος Ρώσος παρευρισκόμενος…
Σε επόμενα άρθρα περισσότερα…
seg-red-square

 

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria