ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ: ΕΧΟΥΝ ΚΑΡΦΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΚΙΝΔΥΝΟΥ! - OlaDeka

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ: ΕΧΟΥΝ ΚΑΡΦΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΚΙΝΔΥΝΟΥ!

Μία απίστευτη καταγγελία έχει φτάσει στο desk του oladeka.com. Αναγνώστες μας έστειλαν φωτογραφίες που δείχνουν -απ ότι ισχυρίζονται- μπλοκαρισμένη έξοδο κινδύνου σε σχολείο του νομού Καστοριάς. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι καταγγέλοντες, η φωτογραφία δείχνει πόρτα – έξοδο κινδύνου που έχει καλυφθεί με «νοβοπάν» το οποίο και έχει καρφωθεί με τέτοιον τρόπο ώστε να ακυρώνεται και να μπλοκάρεται η έξοδος που κανονικά προορίζεται να χρησιμοποιηθεί σε περίπτωση πυρκαγιάς ή άλλου έκτακτου συμβάντος!

exodos-kindinou

Επίσης στο υλικό που λάβαμε, επισυνάπτεται και μία άλλη φωτογραφία που εικονίζει το σημείο στο οποίο θα βρεθεί κάποιος αν καταφέρει να σπάσει το κάλυμμα που έχει τοποθετηθεί στην πόρτα που προορίζεται ως έξοδος κινδύνου (πάντα σύμφωνα με τους καταγγέλοντες) και βγει στον αύλιο χώρο. Εκεί υπάρχουν άλλα εμπόδια που φαίνονται στην φωτογραφία.

exodos-kindinou1

Αν ισχύει αυτό καταλαβαίνετε τις ευθύνες των αρμοδίων σε όλη την κλίμακα.

Αναμένουμε κάποια απάντηση από την τοπική διεύθυνση εκπαίδευσης που απ ότι μας καταγγέλουν επίσης οι αναγνώστες μας έχει υποδεχτεί, διάφορες άλλες υποθέσεις οι οποίες σχετίζονται με κάποιον τρόπο με το συγκεκριμένο σχολείο και εκκρεμούν…

Θα επανέλθουμε με τις όποιες πληροφορίες από τους αρμόδιους.

 

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria