ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΟΙ ΣΕ ΧΙΟΝΟ-ΥΣΤΕΡΙΑ - Αλλάξτε και κανα βρακί - OlaDeka

ΚΑΣΤΟΡΙΑΝΟΙ ΣΕ ΧΙΟΝΟ-ΥΣΤΕΡΙΑ – Αλλάξτε και κανα βρακί

Παραπληροφόρηση, φαρισαϊσμοί, κρωξίματα και στριγγλιές «αγανακτισμένων» του καναπέ!

Τα κείμενα δημοσίευσε ο Πέτρος Σμιξιώτης λίγο πριν στο facebook:

«Το να ακούω και να διαβάζω φράσεις στα όρια της υστερίας από νησιώτες, Αθηναίους, θεσσαλονικείς και άλλα χιονομαμόθρεφτα το αντέχω. Το να έχει δημιουργηθεί όμως ένα απέραντο πέλαγος δήθεν «πελαγωμένων» και αγανακτισμένων Καστοριανών μου προκαλεί θημυδία…Τι λεονταρισμοί, τι φαρισαϊσμοί, τι κραυγές, τι αποδοκιμασίες σε υπαλλήλους και αιρετούς, τι κρωξίματα, τι στριγγλιές, τι ειρωνείες με ύφος υπεράνω…

Όλα αυτά από μπουχέσες κόρακες και καρακάξες που έχουν βρωμίσει και τα μπούτια τους από τα κατουρλιά που μυρίζουν τα βρακιά τους, επειδή με την επανάσταση που κάνουν από τον καναπέ και το internet ξεχνούν να τα βγάλουν και να φορέσουν καινούρια αλλαξιά! Ένα μόνο σας λέω: Σήμερα είναι 11 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ! Κουνήστε λίγο την φαρδιά σας έδρα από τον καναπέ και χαρείτε! Σκεφθείτε λίγο πόσο λογικό και ωφέλιμο είναι να έχουμε αυτά τα φαινόμενα, σε αυτήν ακριβώς την εποχή.

Αναλογιστείτε πως θα ήταν η ζωή σας, αν ήσασταν εκεί έξω, άστεγοι, νηστικοί, άρρωστοι χωρίς καμιά ελπίδα. Λέω αν, γιατί δεν νομίζω να υπάρχει έστω και ένας σαν αυτούς τους κακομοίρηδες στους οποίους αναφέρθηκα, ο οποίος να έχει βγάλει έστω ένα «κιχ» που να μοιάζει με τις δικές σας τραγελαφικές στριγγλιές. Κάτι σαν εσάς βλέπουν οι …μεγαλοδημοσιογράφοι (μη χέσω)και ξεφαντώνουν με τη κλαψοβλακεία που σας δέρνει με αποτέλεσμα να σας εκμεταλεύονται λαϊκίστικα και οργιάζουν οι πηχαίοι τίτλοι: ΝΤΡΟΠΗ! ΧΙΟΝΙ ΠΑΝΤΟΥ! ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ! ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΚΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΟΥΠΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟ! ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΠΙΚΟΥΤΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΚΥΨΩ! ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ! ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟ! ΠΕΣΕ ΔΗΜΑΡΧΕ! ΤΑ ΞΥΝΕΙΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ! ΕΙΣΤΕ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΡΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ! ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ!

Οι σειρήνες πανικού έτσι αλλητροφοδοτούνται! Οι δημοσιογράφοι (ξανά- Μη χέσω) τρομοκρατούν όλους εσάς και εσείς τους επιβεβαιώνετε ουρλιάζοντας σαν τις Κατίνες (με την κακή την έννοια) επανατροφοδοτώντας τον φαύλο κύκλο της πρόωρης και αδικαιολόγητης μαλάκυνσης! Αν έχετε λίγο ανθρώπινο DNA ακόμη, βγάλτε τον σκασμό! Και πάρτε κανα φτυάρι, – κανονικό (όχι του διαδικτυκτιακού θαψίματος)- και κουνήστε τον αφράτο, παχουλό πισινό σας! Καθαρίστε το πεζοδρόμιο μπροστά στο σπίτι σας και μπροστά από τον υπερήλικα γείτονα σας.

Αλλά μάλλον δεν προλαβαίνετε, οι παλιότεροι σίγουρα σας έχουν προλάβει…Γιατί εκείνοι έχουν άλλη άποψη για τη ζωή. Την πραγματική ζωή.

Υ/Γ Και αλλάξτε και βρακί…

 

Ως συνέχεια των χαιρετισμάτων που έστειλα σε μερικούς, πάρτε και μερικές φωτό που έβγαλα σήμερα αφού ήμουνα όλη τη μέρα στους δρόμους σε αντίθεση με κάποιος που ακόμη και αυτή την ώρα μιλάνε για αποκλεισμένους και άσπρους κεντρικούς δρόμους καθώς και για έλλειψη αλατιού! Φάτε αλάτι! Φάτε τόνους αλάτι! Φάτε να χορτάσετε!!! Και υπόψιν ότι μέχρι πριν από δύο ώρες, πηγές του μηχανοστασίου μας ενημέρωναν ότι σήμερα έχουν πέσει στου δρόμους της Καστοριάς πάνω από ΤΡΙΑΝΤΑ ΤΟΝΟΙ ΑΛΑΤΙ! ΟΚ; Αντε, αρχίστε καμιά άλλη γκρίνια τώρα όπως γιατί οι αρμόδιοι έριξαν τόσο πολύ αλάτι και θα χαλάσουν τα σασί των αυτοκινήτων σας! Νεοέλληνες της συμφοράς!»

Δείτε τις φωτογραφίες με το αλάτι και τους δρόμους αλλά και άλλες που προσδίδουν και μια άλλη νότα σχετικά με τη σημερινή μέρα:

alati

alati1

alatiera-ekxionistik

alatiera-ekxionistiko

amaxostasio-alati

 

 

amaxostasio

 

amaxostasio2

amaxostasio3

apagoreyetai-perpathma-ston-pago

barka-limni

 

ekxionistiko1

prosoxi-pagomeni-limni

salepi

selfie-pagomeni-limni

skyloi-ston-pago

tei-xionia

xionia-ekxionistiko

xionia-kastoria-2-koritsia

xionia-ntailaki

xionia-paidia-kastoria

xionia-paidia-kastoria1

zesto-nero-stin-pagomeni-limni

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria