Καστοριά – Σήμερα: Ενημέρωση από την Αμερικανική Πρεσβεία για αφαλιστικά, συντάξεις, ιατροφαρμακευτική περίθαλψης - OlaDeka

Καστοριά – Σήμερα: Ενημέρωση από την Αμερικανική Πρεσβεία για αφαλιστικά, συντάξεις, ιατροφαρμακευτική περίθαλψης

Το Γραφείο των Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Αμερικανικής Πρεσβείας της Αθήνας σκοπεύει να επισκεφθεί την πόλη τής Καστοριάς,την 25η Ιανουαρίου 2017 . Ο βασικός σκοπός τής επισκέψε.ώς μας αφορά την ενημέρωση των μελλοντικών και νυν συνταξιούχων του Ιδρύματος των Κοινωνικών Ασφαλίσεων των Η.Π.Α, (Social Security Administration) σχετικά με την προώθηση της Ηλεκτρονικής Αίτησης (INTERNET APPLICATION) για συντάξεις Γήρατος, συζύγου, Αναπηρίας και ΙατροΦαρμακευτικής Περίθαλψης πού σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, βρίσκεται ήδη σε ισχύ.

Για τον σκοπό αυτό ο Κύριος Νικόλαος Αναστασιάδης, υπάλληλος του Γραφείου των Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Αμερικανικής Πρεσβείας τής Αθήνας, θα βρίσκεται στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καστοριάς την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου απο τίς10.00πμ εως τίς 1.00μμ πρόθυμος να σας ενημερώσει σχετικά με τίς τελευταίες εφαρμογές και να σας λύσει οποιοδήποτε συνταξιοδοτικό θέμα σας απασχολεί. Εάν και εφόσον ενδιαφέρεστε η παρουσία σας θα ειναι χρήσιμη.

Για οποιαδήποτε πληροφορία καλέστε τον Επίτροπο (Warden) τής Καστοριάς για θέματα ΕλληνοΑμερικανών Κον Δημήτρη Τσέα στό τηλέφωνο 6948054556 ή στο Γραφείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Αμερικανικής Πρεσβείας της Αθήνας κάθε Δευτέρα, Τρίτη. Πέμπτη και Παρασκευή απο 8.30πμ εως 12.00μμ στο τηλέφωνο 210-7202426.


Με εκτίμηση
Nikolaos Anastasiadis Field / Claims Representative

 Embassy of the United States of America.Federal Benefits Unit Athens Region

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria