Β' Εθνική Μπάσκετ: Τεπετίδης - Όσο πιο ψηλά γίνεται μαζί…με την Καστοριά! - OlaDeka

Β’ Εθνική Μπάσκετ: Τεπετίδης – Όσο πιο ψηλά γίνεται μαζί…με την Καστοριά!

Ο Θοδωρής Τεπετίδης που διανύει την τρίτη του χρονιά πλέον στην Καστοριά έκανε δηλώσεις στο basket247.gr για το φετινό πρωτάθλημα της Β Εθνικής του Βορρά, την ομάδα του που είναι από τα μεγάλα φαβορί για την άνοδο καθώς και για τους δικούς του στόχους.

Για το φετινό πρωτάθλημα:

Το φετινό πρωτάθλημα είναι κατά τη γνώμη μου απ τα ανταγωνιστικότερα των τελευταίων χρόνων. Ομάδες καλές με γεμάτα ρόστερ έμπειρους παίκτες μεγαλύτερων κατηγοριών και καλοί προπονητές. Καθε εβδομάδα έχουμε απρόοπτα αποτελέσματα και αυτό μόνο καλό κάνει στο επίπεδο του πρωταθλήματος.

Για την Καστοριά: 

Η ομάδα μου έχει την τύχη να αποτελείται από μια υγιής διοίκηση και ένα πολύ καλό πρόεδρο που έχουν φτιάξει μια πολύ δυνατή και έμπειρη ομάδα και με συνέπεια και δουλειά να διεκδικούμε με αξιώσεις την άνοδο στην Α2. Έχουμε καλό κλίμα και με θέληση και πίστη στο τέλος θα τα καταφέρουμε.

Για την αγωνιστική του απόδοση: 

Εγώ με την σειρά μου αισθάνομαι πολύ άνετα και όμορφα μιας και είμαι απ τους παίκτες που ξεκίνησαν την ανοδική πορεία της ομάδας από Γ ‘ Εθνική και εύχομαι μαζί με την ομάδα να φτάσω να αγωνίζομαι στις μεγαλύτερες κατηγορίες που αυτός είναι και ο προσωπικός μου στόχος.Μιχάλης Σταμουλάκης

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria