John Hanlon: «Οι σημερινές γούνες σίγουρα δεν είναι σαν τα γουναρικά της μαμάς σας» - OlaDeka

John Hanlon: «Οι σημερινές γούνες σίγουρα δεν είναι σαν τα γουναρικά της μαμάς σας»

Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ FUR AND LEATHER CENTRE ΣΤΟ SAINT LOUIS ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ TH ΓΟΥΝΑ ΣΗΜΕΡΑ

Οι γούνες άμεσα εξυψώνουν το στυλ σας σε ένα άφταστο επίπεδο κομψότητας. Το Fur and Leather Centre γνωρίζει καλά την ανεξήγητη έλξη αυτού του μοναδικού κομματιού της γκαρνταρόμπας. “Η γούνα είναι κάτι πολύ όμορφο στο μάτι,” λέει ο ιδιοκτήτης του Fur and Leather Centre, John Hanlon. “Δεν είναι σαν τα κοινά επίπεδα υφάσματα. Η γούνα έχει διάσταση. Είναι ζεστή όσο τίποτα που έχετε ξαναφορέσει. Έχει αυτή την “αίσθηση” στο δέρμα. Κάτι για το οποίο πρέπει να προετοιμαστείτε πριν φορέσετε γουναρικό είναι οτι οι υπόλοιποι θα θέλουν να έρθουν και να σας αγγίξουν.”

John-Hanlon
John Hanlon

Πρόσφατες τάσεις έχουν μεταμορφώσει το τι βλέπουμε στα σημερινά ράφια – και αυτά σίγουρα δεν είναι τα γουναρικά της μαμάς σας. “Το χρώμα είναι in σήμερα στην αγορά” εξηγεί ο Hanlon. “Πολλοί σχεδιαστές τα τελευταία πέντε χρόνια σπρώχνουν τα όρια και τις διαστάσεις της γούνας. Η βιομηχανία ανταποκρίνεται βρίσκοντας νέες τεχνολογίες και επεξεργαστικές διαδικασίες για να προσθέσουν χρώμα.”

Οι κλασικές σιλουέτες είναι ακόμα μεγάλο κομμάτι των πωλήσεων, τα διαχρονικά designs εγγυημένα θα παραμείνουν στην μόδα. Ωστόσο, φρέσκιες ματιές σε throwback designs ενθαρρύνουν τους καταναλωτές να σκεφτούν “outside the box”. “Οι κάπες, τα ponchos, τα γιλέκα, εσάρπες και τα περιώμια… αυτά είναι που θα κάνουν μεγάλη επιστροφή, και αυτό είναι συναρπαστικό. Έχουν αυτό το cool retro vibe, αλλά είναι και πρακτικά. Όταν μια γυναίκα βγαίνει έξω, το πρώτο μέρος του σώματος στο οποίο κρυώνει είναι οι ώμοι της. Φοράει ένα αμάνικο φόρεμα ή strappy φόρεμα, και το εστιατόριο είναι πολύ κρύο. Φορέστε αυτό το περιώμιο και θα δείξετε εντυπωσιακή.”

Ο Hanlon περιγράφει πολλά νέα αγαπημένα προϊόντα που μπορούν να βρεθούν στο Fur and leather Centre. Ένα αντικείμενο ήδη αποδείχθηκε πως είναι showstopper. “Ένα ελαστικοποιημένο, βαμμένο silver-fox shrug. Μπορείς να το φοράς στους ώμους σου συμμετρικά και ασύμμετρα – ή ακόμα και να το τραβήξεις κάτω και να το φορέσεις σαν φούστα. Έχω έναν πελάτη που αγοράζει ένα σε κάθε χρώμα για τις κόρες του και τις ανηψιές του. Είναι πραγματικά απίστευτο.”

f

Εγγυώμαστε τη σωστή φροντίδα στο salon λιανικής, όπου μια ειδική διαδικασία καθαρίζει τα ρούχα σε κλιματισμό και ύγρανση για να αυξήσει την ευκαμψία. “Αν φροντίζεις την γούνα σου, μπορεί να αγοράσεις 5-6 αυτοκίνητα πριν χρειαστεί να την αλλάξεις” υπόσχεται ο Hanlon.

Ωστόσο, το παλτό είναι μόνο η αρχή. Ανακαλύψτε γάντια, κασκόλ και ακόμα και την νέα collection καπέλων, με νέες μόδες και λογικά σημεία τιμών. “Οι νέοι άρχισαν να δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον στην γούνα – και αυτή είναι μια πολλά υποσχόμενη τάση για εμάς. Το Fur and Leather Centre είναι ένας διασκεδαστικός προορισμός. Γυναίκες, ελάτε και δοκιμάστε νέα looks, βγάλτε φωτογραφίες και ανεβάστε τις στα social media. Κάνετε εντύπωση σε όλους, και σας αρέσει.”

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria