«Φρένο» στα σενάρια πρόωρων εκλογών από τον πρωθυπουργό - OlaDeka

«Φρένο» στα σενάρια πρόωρων εκλογών από τον πρωθυπουργό

«ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ»

«Το να βρίσκεται η κυβέρνηση και ο ίδιος πρωθυπουργός απέναντι στα προβλήματα και να συζητάει με τους φορείς, αυτό δεν είναι ζήτημα εκλογών» είπε ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας από τον Άγιο Νικόλαο.

«Αυτό πρέπει να γίνεται καθ’ όλη τη διάρκεια της τετραετίας. Εμείς βρισκόμαστε στην αρχή της τετραετίας, έχουμε δρόμο μπροστά μας. Οι εκλογές στην Ελλάδα θα γίνουν στην ώρα τους το Σεπτέμβριο του 2019» πρόσθεσε, και αναφέρθηκε συγκεκριμένα στους στόχους που πρέπει να επιτευχθούν: «πρώτα την έξοδο από τον επιτροπεία και αυτό θα συμβεί στο μέσο της θητείας και δεύτερον την παραγωγική ανασυγκρότηση και τις θεσμικές μεταρρυθμίσεις».

Κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του, ο πρωθυπουργός άφησε αιχμές κατά των δανειστών.

«Είμαστε έτοιμοι για την ανάκαμψη αρκεί κάποιοι να μη μας κρατούν τα φτερά μας» είπε ο Αλέξης Τσίπρας από την Ιεράπετρα, ενώ αναφερόμενος στις ενστάσεις που παρουσίασε το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών λόγω των εξαγγελιών του υποστήριξε ότι είναι σαν να πυροβολείς τα πόδια σου όταν θέτεις εμπόδια απέναντι σε ένα κράτος-μέλος της ευρωζώνης, σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για ολόκληρη την Ευρώπη.

Την ίδια ώρα, εξαπέλυσε επίθεση κατά της ΝΔ λέγοντας ότι ψάχνει τρόπους να εμποδίσει την αλληλεγγύη προς του συνταξιούχους και άλλαξε στάση στη Βουλή όταν έμαθε ότι αντιτάθηκαν κάποιες από τις ακραίες φωνές των δανειστών.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria