Τι ζήτησαν οι τοπικοί φορείς από τον Πάνο Καμμένο – Τι υποσχέθηκε ότι θα στείλει - OlaDeka

Τι ζήτησαν οι τοπικοί φορείς από τον Πάνο Καμμένο – Τι υποσχέθηκε ότι θα στείλει

Χθες το πρωί ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, συνοδευμένος από τον αρχηγό του ΓΕΣ, αντιστράτηγο Βασίλη Τελλίδη, τον διοικητή του Γ’ Σώματος Στρατού, αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή και τον ταξίαρχο διοικητή της 9ης ταξιαρχίας, Προκόπη Καρατζέτζο, επισκέφθηκε με ελικόπτερο το ακριτικό φυλάκιο της Διποταμιάς στην Καστοριά και της Κρυσταλλοπηγής στη Φλώρινα, που βρίσκονται κατά μήκος των ελληνοαλβανικών συνόρων.

Οι εκπρόσωποι των φορέων της τοπικής και περιφερειακής αυτοδιοίκησης, που τον συνάντησαν στα σύνορα, ζήτησαν από τον Πάνο Καμμένο μεγαλύτερη παρουσία στρατού στα ακριτικά φυλάκια της Καστοριάς, την παρέμβασή του, ώστε να υπάρξει ασθενοφόρο που θα μπορεί να εξυπηρετεί τους κατοίκους τής Πρέσπας, την οικονομική εκκαθάριση από τα χρέη, καθώς και την επαναλειτουργία της εταιρείας ΔΕΡΑΦΑΝ στον δήμο Νεστορίου, προκειμένου να παρασκευάζει στολές για τον ελληνικό στρατό.

Ανταποκρινόμενος, τέλος, σε σχετικό αίτημα των φορέων της περιοχής, ο κ. Καμμένος προσφέρθηκε να σταλούν κλιμάκια και μηχανήματα Μεικτών Ομάδων Μηχανημάτων Ανασυγκρότησης (ΜΟΜΑ), όπου χρειάζεται, προκειμένου να γίνουν μικροέργα και να λυθούν τεχνικά προβλήματα στο ορεινό οδικό δίκτυο του Γράμμου.

 

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria