Τηλεοπτικό «αντίο» στο 2016 με το Αργείτικο Πρωτοχρονιάτικο Καρναβάλι και την ΕΡΤ3 θα πει όλη η Ελλάδα! - OlaDeka

Τηλεοπτικό «αντίο» στο 2016 με το Αργείτικο Πρωτοχρονιάτικο Καρναβάλι και την ΕΡΤ3 θα πει όλη η Ελλάδα!

Σε όλη την Ελλάδα ζωντανά θα ταξιδέψει για πρώτη φορά το Πρωτοχρονιάτικο Καρναβάλι του Άργους Ορεστικού μέσω της τηλεοπτικής συχνότητας του 3ου καναλιού της Ελληνικής Ραδιοφωνίας Τηλεόρασης (ΕΡΤ)

Αυτό έκανε γνωστό ο δήμαρχος του Άργους Ορεστικού, Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου, απευθύνοντας χαιρετισμό στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Μορφωτικού Συλλόγου ”Η ΟΡΕΣΤΙΣ” της πόλης.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει η ΣΕΝΤΡΑ, τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς αναμένεται να παρευρεθεί στο Άργος Ορεστικό, πολυπληθές κλιμάκιο της ΕΡΤ3, προκειμένου να μεταδοθεί ζωντανά μέσα από την πόλη η τελευταία καθημερινή ενημερωτική εκπομπή για το 2016 «Καθημερινά και Απλά» με τους Έλσα Ποιμενίδου και Χάρη Αρβανιτίδη. Όλη η εκπομπή θα είναι αφιερωμένη στο Άργος Ορεστικό και στα όσα μοναδικά συμβαίνουν τις ημέρες αυτές, καθώς συνδυασμός Καρναβαλιού και Πρωτοχρονιάς σε άλλο μέρος της Ελλάδας δεν υπάρχει οπότε το γεγονός και μόνο αυτό το καθιστά μοναδικό!

Επίσης πάντα σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, το κλιμάκιο της ΕΡΤ3 θα καταγράψει την υποδοχή του 2017 στην κεντρική πλατεία της πόλης, καθώς και την καρναβαλιστική παρέλαση την Κυριακή 1 Ιανουαρίου, γεγονότα που θα μεταδώσει σε εκτενή ειδική εκπομπή ο κρατικός τηλεοπτικός σταθμός.

Έτσι για πρώτη φορά το μοναδικό αυτό έθιμο του τόπου μας θα ταξιδέψει σε ολόκληρη την Ελλάδα και όχι μόνο, καθιστώντας ακόμα πιο γνωστό το Αργείτικο Πρωτοχρονιάτικο Καρναβάλι.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria