ΣΤΗΡΙΞΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ - «Ένας σημαντικός πυλώνας των υπηρεσιών της ANKO» - OlaDeka

ΣΤΗΡΙΞΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ – «Ένας σημαντικός πυλώνας των υπηρεσιών της ANKO»

ΣΤΗΡΙΞΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

«Ένας σημαντικός πυλώνας των υπηρεσιών της ANKO»

Για περισσότερο από 20 χρόνια η ΑΝΚΟ στηρίζει την επιχειρηματικότητα μέσα από ένα ευρύ φάσμα εργαλείων και δομών. Μόνη της ή με πολύ-επίπεδες συνεργασίες, σε τοπικό, εθνικό αλλά και ευρωπαικό επίπεδο, συμβάλει στην καθημερινή υποστήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, στοχευμένα και αποτελεσματικά.

Από το 1998 η ΑΝΚΟ είναι η μόνη ελληνική, Αναπτυξιακή εταιρεία που είναι εταίρος των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών δικτύων ολοκληρωμένης υποστήριξης μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Ξεκίνησε ως «ανάδοχος» φορέας του Ευρωπαϊκού Κέντρου Πληροφοριών Κοζάνης και από το 2008 είναι επίσημο μέλος του «Enterprise Europe Network», του μεγαλύτερου, παγκοσμίως, ευρωπαϊκού δικτύου σε θέματα πληροφόρησης και συμβουλευτικής υποστήριξης με έμφαση στις χρηματοδοτήσεις αλλά και σε θέματα εξωστρέφειας και καινοτομίας των επιχειρήσεων.

Από το 2000 αναλαμβάνει φορέας υλοποίησης των πιο  σημαντικών εθνικών πρωτοβουλιών για την υποστήριξη των επιχειρήσεων ενώ, παράλληλα, αξιοποιεί στο πλαίσιο εθνικών και ευρωπαικών προγραμμάτων πολύ σημαντικές δικτυώσεις, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, προς όφελος του επιχειρείν, της έρευνας,της καινοτομίας και της εξωστρέφειας.

Παράλληλα, σε πολυετή βάση, συνεργάζεται με τον Ενδιάμεσο Φορέα Διαχείρισης των προγραμμάτων στήριξης της επιχειρηματικότητας που συγχρηματοδοτούνται από τα Κοινοτικά Πλαίσια Στήριξης (ΕΣΠΑ) και λειτουργεί ως παράρτημα της δομής αυτής για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με την ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ, εταίρου του ΕΦΕΠΑΕ και τα Επιμελητήρια της Δυτικής Μακεδονίας.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria