ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ «ΚΕΛΕΤΡΟΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ» ΩΣ ΦΟΡΕΑΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ - OlaDeka

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ «ΚΕΛΕΤΡΟΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ» ΩΣ ΦΟΡΕΑΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ  «ΚΕΛΕΤΡΟΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ» ΩΣ ΦΟΡΕΑΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ  ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

Ο εθελοντικός οργανισμός για τα δικαιώματα του παιδιού «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί», στα πλαίσια των υπηρεσιών που παρέχει από την ίδρυση του το έτος 2014 (κοινωνικό παντοπωλείο- τράπεζα υποστήριξης, ψυχοκοινωνική υπηρεσία, κοινωνικό φροντιστήριο, ημερίδες στα σχολεία, πιλοτική εφαρμογή Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας) σε παιδιά ευπαθών κοινωνικών ομάδων και τις οικογένειες τους (τρίτεκνες, πολύτεκνες, με προβλήματα υγείας, κάτω από τα όρια της φτώχειας), πιστοποιήθηκε ως φορέας παροχής υπηρεσιών πρωτοβάθμιας  Κοινωνικής Φροντίδας μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, με απόφαση της αναπληρώτριας Υπουργού Εργασίας κας Φωτίου Θεανώ και με δημοσιοποίηση αυτής, στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, στο ΦΕΚ3556, τεύχος Β’.

Ο εθελοντικός οργανισμός θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά  :

Toν Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Καρυπίδη Θεόδωρο για την θετική του εισήγηση προς το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΕΚΚΑ) και το Υπουργείο Εργασίας, για την πιστοποίηση του οργανισμού μας.

Τον Αντιπεριφερειάρχη της ΠΕ Καστοριάς κ Αδαμόπουλο Σωτήριο, τον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας  κ. Γιαννακίδη Σταύρο, την Κοινωνική Λειτουργό (Κοινωνική Σύμβουλο) κα. Αγαπητού Όλγα, και τον κ. Σκραπαρλή Χρήστο της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, για την θετική τους εισήγηση και την άψογη συνεργασία.

Τον κ. Μπαμπά Τάσο, Αξιολογητή του Εθνικό Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΕΚΚΑ) για την πολύτιμη συνεργασία μας.

Με εκτίμηση

Για το ΔΣ

Ο πρόεδρος

Νικολόπουλος Γεώργιος

ΚΑΣΤΟΡΙΑ, 06-12-2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria