Παρουσιάστηκε το βιβλίο «Η Νοσηλεύτρια» του Ανδρέα Μήλιου - OlaDeka

Παρουσιάστηκε το βιβλίο «Η Νοσηλεύτρια» του Ανδρέα Μήλιου

Νοσηλεύτρια» είναι ο τίτλος του μυθιστορήματος που έγραψε ο συντοπίτης μας Ανδρέας Μήλιος.

Η παρουσίαση του βιβλίου έγινε χθές στο Δημαρχείο Καστοριάς.

Γι΄αυτό, μίλησαν ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας – Ιστορικός Ευστάθιος Πελαγίδης και ο συγγραφέας Δημήτρης Μάνος.

MILIOS1

Χαιρετισμό απηύθυναν ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού- Παιδείας- Προγραμματικής Ανάδειξης Παλιάς Πόλης- Εξυγίανσης Λίμνης Λεωνίδας Παπαδημητρίου και ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου   Κοινωνικής Προστασίας-   Αλληλεγγύης- Παιδείας και Αθλητισμού Θόδωρος Μυλωνάς.

MILIOS2

Την εκδήλωση διοργάνωσαν το Νομικό Πρόσωπο   Κοινωνικής Προστασίας-   Αλληλεγγύης- Παιδείας και Αθλητισμού και οι Δημοτικές Βιβλιοθήκες Καστοριάς και Κορησού.

Ο Ανδρέας Μήλιος γεννήθηκε στην Καστοριά. Ζει και εργάζεται είναι διδάκτωρ του Πανεπιστημίου της Φρανκφούρτης. Σπούδασε πολιτικές και οικονομικές επιστήμες στην Αθήνα και τη Φρανκφούρτη. Διετέλεσε Πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Εθνικός Εμπειρογνώμονας στα Ηνωμένα Έθνη (Γενεύη), Ειδικός Σύμβουλος στο Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Ειδικός Επιστήμονας στον Συνήγορο του Πολίτη και Σύμβουλος Επιχειρήσεων σε Γερμανία και Ελλάδα. Δίδαξε, ως Επιστημονικός Συνεργάτης, Στρατηγικό Μάρκετινγκ και Επιχειρησιακή Στρατηγική στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά.

Έχει εκδώσει πέντε επιστημονικά συγγράμματα. «Η Νοσηλεύτρια» είναι το πρώτο του μυθιστόρημα.

 

 

 

MILIOS3

Ε.Ψ.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria