Παρέμβαση Π. Περιβολάρη για γουνοποιητική δραστηριότητα - OlaDeka

Παρέμβαση Π. Περιβολάρη για γουνοποιητική δραστηριότητα

«Η πτώση εξαγωγών άγγιξε το 80% και τις δύο χρονιές, κάτι που έγινε ιδιαίτερα αισθητό στα παραθαλάσσια εμπορικά καταστήματα εντός της χώρας. Στη διετία αυτή χάσαμε περίπου 200 εκατ. δολάρια από τις άμεσες εξαγωγές και άλλα 120 εκατ. από τις έμμεσες (σ.σ. τις αγορές που κάνουν οι ξένοι πελάτες από τα καταστήματα εντός Ελλάδας)»

Ιωάννης Κορεντσίδης, πρόεδρος του Συνδέσμου «Ο Προφήτης Ηλίας», ο οποίος με την ευκαιρία της υπογραφής μνημονίου συνεργασίας μεταξύ του φορέα και της ΔΕΘ – Ηelexpo AE, στην Καστοριά μεταξύ άλλων είπε ότι:

*Το 60% των γουνοποιητικών επιχειρήσεων είναι ανενεργές

*Έκλεισαν 40 φάρμες εκτροφής γουνοφόρων ζώων από πέρυσι

Τι έλεγαν οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ: 

Ολύμπια Τεληγιοριδου: “Να αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο η εξαγωγική και οικονομική μας δραστηριότητα” 5/5/2016

Σάκης Χατζηζαμάνης: “Αυτά που υποσχεθήκαμε είναι κατάθεση δεσμεύσεων” (26/1/2016)

Δημήτρης Παπαδημούλης «Υπάρχουν ενδείξεις που λένε ότι το 2016 θα αυξηθεί η ροή Ρώσων τουριστών από τη Ρωσία στην Ελλάδα. Και για την κυβέρνηση Τσίπρα, ο κλάδος της γούνας είναι ένας κλάδος σημαντικός με προσφορά στην Ελληνική οικονομία και στον εξαγωγικό της προσανατολισμό. Επομένως η γραμμή μας είναι να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια” (27/3/2016)

Βαγγέλης Διαμαντόπουλος: “Ενός κλάδου της οικονομίας μας όπως αυτού της γούνας, που αποτελεί έναν από τους τρεις βασικούς πυλώνες ανάπτυξης του νομού μας”… “Θεωρώ πως σε αυτή τη δημόσια τοποθέτηση σκιαγραφούνται τα πραγματικά προβλήματα του κλάδου, καθώς και προτάσεις για ισόρροπη ανάπτυξη του νομού, προκειμένου η τοπική οικονομία να καθίσταται ικανή να ξεπερνά τους “μετασεισμούς” των κυκλικών κρίσεων που προκαλούνται στον κλάδο της γούνας εξαιτίας των πολλαπλών μεταβλητών και παραγόντων που τον διαμορφώνουν”. (Σε επιστολή του προς τον ΣΕΓ). 

Οι άνθρωποι που κατέστρεψαν και συνεχίζουν να καταστρέφουν την Καστοριά, να καταστρέφουν την γουνοποιητικη δραστηριότητα έχουν ονοματεπώνυμο Διαμαντόπουλος, Τεληγιοριδου, Χατζηζαμάνης, Παπαδημουλης και αρκετοί άλλοι όλοι υπό της διεύθυνση του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria