Ν.Ο. Καστοριάς: Έκκληση απευθύνει ο πρόεδρος του ιστορικού σωματείου για οικονομική στήριξη - OlaDeka

Ν.Ο. Καστοριάς: Έκκληση απευθύνει ο πρόεδρος του ιστορικού σωματείου για οικονομική στήριξη

floros-nok

Ο πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο, φίλο του σωματείου, να βοηθήσει ένα από τα πιο ζωντανά ερασιτεχνικά σωματεία του νομού Καστοριάς.

Ζητώ την βοήθειά σας για να αντιμετωπίσουμε τις οικονομικές δυσκολίες της εποχής μας και να καλύψουμε τις λειτουργικές ανάγκες ώστε να μπορούν τα παιδιά μας να έχουν μία επιπλέον διέξοδο. Αυτή τη στιγμή στην αγωνιστική ομάδα και στην ακαδημία του σωματείου μας αθλούνται πάνω από 80 αθλητές και αθλήτριες και ευχή όλων μας είναι να καταφέρουμε να δημιουργήσουμε περισσότερα τμήματα ώστε να καλύψουμε τις απαιτήσεις για άθληση όλο και περισσοτέρων νεαρών αθλητών.

Ο Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς είναι το μόνο αθλητικό σωματείο που καλύπτει όλα τα έξοδα με ιδίους πόρους και χωρίς την μόνιμη χρηματοδότηση από την τοπική αυτοδιοίκηση, όπως συμβαίνει σε σωματεία που η έδρα τους είναι σε δημοτικά κτήρια. Δυστυχώς η λειτουργία των τμημάτων της ομάδας έχει μεγάλο κόστος, ιδιαίτερα τώρα τον χειμώνα, και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του Δ.Σ. και των γονιών δεν καταφέρνουμε να τις καλύψουμε πλήρως.

Τόσα χρόνια με την δική σας βοήθεια επιβιώναμε και προχωρούσαμε. Έτσι και φέτος, παρά τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες που βιώνουμε όλοι τόσα στα σπίτια μας όσο και στην τοπική αυτοδιοίκηση, ευελπιστούμε να σας έχουμε πλάι μας.

Το μεγαλύτερο λειτουργικό πρόβλημα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε αυτή τη στιγμή είναι στην προμήθεια του πετρελαίου θέρμανσης, με τις ανάγκες να είναι αυξημένες, αφού το σωματείο χρειάζεται 700 λίτρα το μήνα.

Κάνω έκκληση για μία ακόμα φορά, στην ευαισθησία των πολιτών και στους φορείς της Καστοριάς για βοήθεια έτσι ώστε να δώσουμε σε όλο και περισσότερα παιδιά τη δυνατότητα να αθλούνται με αξιοπρέπεια σε ένα ζεστό περιβάλλον. Είναι καθήκον όλων των Καστοριανών να κάνουν μια προσπάθεια ώστε η κοιτίδα άθλησης της νεολαίας της Καστοριάς με την πλούσια δραστηριότητα να μείνει ζωντανή.

Με εκτίμηση

Φλώρος Κωνσταντίνος

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria