Με 70 παιδιά ο ΚΡΟΝΟΣ στο τουρνουά του ΠΑΟΚ - OlaDeka

Με 70 παιδιά ο ΚΡΟΝΟΣ στο τουρνουά του ΠΑΟΚ

Με αποστολή που ξεπερνά τα 70 παιδιά μεταβαίνει ο ΚΡΟΝΟΣ για το τουρνουά του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη σε μια από τις μαζικότερες εκδρομές των τελευταίων ετών . Παιδικό και προπαιδικό τμήμα συμμετέχουν σε τουρνουά στα γήπεδα του Μακεδονικού και θα δώσουν επίσης φιλικά παιχνίδια με τον ΑΡΗ στα γήπεδα του ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης.

Το χριστουγεννιάτικο τουρνουά του ΠΑΟΚ για τις συνεργαζόμενες ακαδημίες θα διεξαχθεί στις 10 και 11 Δεκεμβρίου και πέρα από τη χαρά της συμμετοχής σε πολλά από τα μέλη του Δικτύου PAOK Football Prints προσφέρει και μια κάποια ανακούφιση στην οικογένεια του Παντελή Κυριακίδη, όπου και θα διοχετευτούν τα έσοδα.

Στο τουρνουά – αφορά ακαδημίες εκτός Θεσσαλονίκης – συμμετέχουν, μεταξύ άλλων, οι ακαδημίες ΠΑΟΚ Ιασμος Διδυμοτείχου, Ποντιακός Αλεξανδρούπολης, ΠΑΟΚ Κομοτηνής, Ελπίδες Ξάνθης, ΠΑΟΚ Καβάλας, Μundialito Καβάλας, Μ. Αλέξανδρος Δράμας, Χριστό Σερρών, ΠΑΟΚ Κοίλων Κοζάνης, ΠΑΟΚ Κουλούρας, Αλέξανδρος Κιλκίς, ΠΑΣ Φλώρινα, Κρόνος Καστοριάς, Real Team Πρέβεζας, Ακαδημία 2006 Κατερίνη, Τηλυκράτης Λευκάδας. Θα διεξαχθεί στα γήπεδα Champions (κάποια ματς θα γίνουν στο γήπεδο Λεόντων στην Πολίχνη) και αφορά τις ηλικιακές κατηγορίες 2006-07, 2008-09 και 2010-11. Εννοείται ότι συμμετέχουν και τα αντίστοιχα τμήματα του ΠΑΟΚ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι οι συμμετέχοντες στο τουρνουά θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν στην Τούμπα για τον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Πλατανιά.
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria