Με 11-0 επιβλήθηκε η Καστοριά της ομάδας των Ελπίδων Μεσοποταμίας - OlaDeka

Με 11-0 επιβλήθηκε η Καστοριά της ομάδας των Ελπίδων Μεσοποταμίας

ΦΩΤΟ – ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Με το εμφατικό 11-0 νίκησε η πρωτοπόρος Καστοριά, την ουραγό ομάδα των Ελπίδων Μεσοποταμίας και αποχαιρέτησε με τον καλύτερο τρόπο, με αυτό το εντυπωσιακό σκορ, τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για το 2016. 
 
Kastoria-Elpides Mesop 11-0 (10) 20161217
Το παιχνίδι δεν αντέχει σε καμία κριτική, αφού η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν μεγάλη. Οι παίκτες της Καστοριάς “ξέσπασαν” στην αδύναμη ομάδα των Ελπίδων Μεσοποταμίας, μετά το άτυχο αποτέλεσμα της περασμένης Κυριακής στο Βογατσικό. 
 
Ο χορός των τερμάτων άνοιξε μόλις στο 10΄, όταν ο Astrauskas με πλασέ, έκανε το 1-0. Στο 15΄ο Τσίπη με τον ίδιο τρόπο διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του (2-0), ενώ στο 32΄και 36΄ο Astrauskas με πλασέ έκανε το 3-0 και το 4-0 αντίστοιχα, πετυχαίνοντας, ταυτόχρονα χατ-τρικ. Στο 42΄ο Αντωνιάδης με σουτ μέσα απο την περιοχή έκανε το 5-0, ενώ στο 45΄ο Μαντζάνας έκανε το 6-0, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. 
 
Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε. Οι παίκτες της Καστοριάς συνέχισαν στο ίδιο μοτίβο και στο 53΄ο Σιδέρης έκανε με σουτ το 7-0. Στο 62΄ο Damzi με τον ίδιο τρόπο πέτυχε το 8-0, για να έλθει η σειρά του Μαντζάνα στο 67΄και στο 72΄με δύο ωραία πλασέ, να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στα ύψη (10-0) και να γίνει ο δεύτερος παίκτης των γηπεδούχων, που πέτυχε χατ-τρικ. Το “κερασάκι στην τούρτα” το έβαλε ο Μηλιάτης, ο οποίος με σουτ έκλεισε το σκορ (11-0).
Καλή ήταν η διαιτησία του κ. Τσιμόπουλου Θ. και των βοηθών του, της κας Ζαρομυτίδου Κ. και του κου Σιδερίδη Χρ., άπαντες του Σ. Δ. Π. Καστοριάς.
 
Οι συνθέσεις:
 
ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Κράτσιος, Αντωνιάδης, Νίνος, Τσόπρας (37΄Μελισσανίδης), Τσίπη, Λαδάς, Damzi, Μηλιάτης, Tahirllari (57΄Rapo), Astrauskas (46΄Σιδέρης), Μαντζάνας
 
ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ: Τοπαλίδης, Παρχαρίδης (62΄Νάττας), Βασιλειάδης (57΄Λιάμης), Παπαθανασιάδης, Χριστοδούλου, Ζυμπίδης, Σαχινίδης, Αμανατίδης, Καραμανίδης, Παπαηλιάδης, Σπυρίδης (33΄Στεργίου)
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria