Μαχητής του «Ελεύθερου Συριακού Στρατού» ο 32χρονος που βασάνισε το αγοράκι στη Χίο - OlaDeka

Μαχητής του «Ελεύθερου Συριακού Στρατού» ο 32χρονος που βασάνισε το αγοράκι στη Χίο

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ

Το δεύτερο σοκαριστικό βίντεο, που δείχνει το 3χρονο παιδάκι από τη Συρία να κακοποιείται βάναυσα, ανέβασε στο Twitter ένας Σύρος με το κωδικό όνομα The “Nimr” Tiger, ο οποίος μάλιστα παραθέτει το ονοματεπώνυμο και το προφίλ του 32χρονου ομοεθνή του, που συνελήφθη χθες στη Χίο μετά τη δημοσιοποίηση του πρώτου βίντεο με την κακοποίηση του παιδιού στη ντουζιέρα του καταυλισμού της Σούδας, στη Χίο.
Στο βίντεο φαίνεται το αγοράκι να δέχεται απανωτά ανελέητα χτυπήματα στο πρόσωπο και να κλαίει με λυγμούς.

Ο χρήστης του διαδικτύου υποστηρίζει πως ο 32χρονος πατέρας λέγεται Usama Abdu, και είναι πρώην μαχητής του FSA («Ελεύθερου Συριακού Στρατού») -και όχι του ISIS- αλλά και θαυμαστής του Ταγίπ Ερντογάν, όπως δηλώνει ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Ο «Ελεύθερος Συριακός Στρατός» (FSA), υποστηρίζεται από τη Δύση και έχει αποδυθεί σε διμέτωπο αγώνα εναντίον τόσο του Σύρου προέδρου Μπασάρ Ασαντ όσο και του Ισλαμικού Κράτους.

Ο φερόμενος ως δράστης του βασανισμού του 3χρονου προσφυγόπουλου
Ο φερόμενος ως δράστης του βασανισμού του 3χρονου προσφυγόπουλου

Ο χρήστης μάλιστα παραθέτει και φωτογραφίες της σελίδας του 32χρονου συλληφθέντα, στην οποία ο τελευταίος έχει ανεβάσει ένα άλμπουμ φωτογραφιών με τον τίτλο «FSA Rebel, flag & Erdogan» (Επαναστάτης του Ελεύθερου Συριακού Στρατού, σημαία και Ερντογάν).
Σε αυτήν περιλαμβάνονται φωτογραφίες του 32χρονου από διακοπές, από την παρουσία του στη Χίο, αλλά και φωτογραφίες του προέδρου της Τουρκίας.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria