ΚΑΣΤΟΡΙΑ – Περιβολάρης » εναντίον » Κωνσταντινίδη - OlaDeka

ΚΑΣΤΟΡΙΑ – Περιβολάρης » εναντίον » Κωνσταντινίδη

Ο σύζυγος της βουλευτίνας ΣΥΡΙΖΑ της Καστοριάς ο οποίος ως γνωστό λειτουργεί ως δεξί χέρι της κας Τελιγιορίδου στις δραστηριότητες στη Βουλή συλλαμβάνεται είτε επίτηδες να παρουσιάζει ψευδή στοιχεία στο δημόσιο λόγο του είτε να είναι παντελώς ασχέτως από την σύγχρονη πολιτική ιστορία του τόπου.

Αν ισχύει το δεύτερο εύκολα θα μπορούσε μια αναζήτηση στο διαδίκτυο να δει ότι ο Ανδρέας Λοβέρδος όχι μόνο δεν ήταν Υπουργός επί των Ιμιων αλλά ούτε καν βουλευτής, ούτε καν πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ όπως ο ίδιος και η σύζυγός του υπήρξαν το 1996. Μάλιστα ο κ. Κωνσταντινίδης τότε υπέρμαχος των πολιτικών του ΠΑΣΟΚ εξελέγη στην Κεντρική Επιτροπή του Κινήματος ενώ η κα Τελιγορίδου έθεσε υποψηφιότητα με το ΠΑΣΟΚ και το 2000.

Με άλλα λόγια αυτά που καταγγέλλουν σήμερα τότε το επικροτουσαν και σήμερα κατηγορούν ανθρώπους που τότε ήταν γνωστοί στο δημόσιο βιο για την λαμπρή τους ακαδημαϊκή καριέρα. Στην προσπάθεια τους να κρατήσουν την καρέκλα τους που μετά από τόσα κόμματα (πέρασμα και από την Κοινωνική Συμφωνια) και τόσες υποψηφιότητες σε εκλογές τα τελευταία 25 χρόνια είναι ικανοί να πουν ότι για τον Αττιλα φταίει το ΠΑΣΟΚ και πως οι ίδιοι ως αριστεροι πρωτοπόροι μετειχαν στο Μάη του 69. Όσα ψέματα όμως και να πείτε ο πολιτικός χρόνος σας έχει τελειώσει και δεν θα σας σώσει ούτε μια ακόμα αλλαγή κόμματός. »

IMG_20161201_184316-1024x1024

Η δημοσίευση στο Facebook του κ. Κωνσταντινίδη που προκάλεσε την αντίδραση Περιβολάρη

IMG_20161201_184251-1024x1024

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria