Αποδεκτή η παραίτηση Παύλου αλλά... - OlaDeka

Αποδεκτή η παραίτηση Παύλου αλλά…

ΜΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΠΟΥ ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΝΗΚΕ, ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΚΑΝΕΙΣ

Η λιτή ανακοίνωση παραίτησης από την προεδρία της ΔΕΥΑ Καστοριάς του κ. Ζαχαρία Παύλου έδινε την εντύπωση πως όλη η φασαρία έγινε χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος παρά μόνο τεχνητή ένταση που δημιουργήθηκε από πολλούς παράγοντες που επεδίωξαν με κάθε τρόπο την αποξένωση του μέχρι πρότινος προέδρου της ΔΕΥΑΚ με την ομάδα Αγγελή.

Την πρόταση βέβαια έκανε δεκτή το Δημοτικό Συμβούλιο κατά πλειοψηφία όμως αφού τόσο ο κ. Βασιλειάδης, όσο και ο κ. Γ. Καραμπατσακίδης δεν την έκαναν δεκτή. Μάλιστα ο κ. Βασιλειάδης αναγνώρισε το σημαντικό έργο του κατά τα περίπου 2,5 χρόνια της προεδρίας του.

Παρών δήλωσε και ο κ. Σ. Καρανικολόπουλος τον ΕΝ.ΔΗΜΟ γιατί όπως δήλωσε δεν κατάλαβε αν υπάρχει όντως λόγος που να δικαιολογεί την παραίτηση.

Όλα έγιναν σαν απλά να έπρεπε να γίνουν… Με έναν τρόπο βουβό και ήσυχο…με μία συναίνεση που δεν δηλώνει καμία αντίθεση, καμία κόντρα.

Τόσο πολύ, ώστε να αναρωτιέται κανείς, όπως περίπου και ο Σάκης Καρανικολόπουλος «Υπήρχε λόγος για αυτή την παραίτηση;» Και όλα αυτά σε μια στιγμή που η ΔΕΥΑΚ αντιμετωπίζει μεγάλες προκλήσεις και απαιτεί ικανά στελέχη, προσήλωση και αποτελεσματικότητα.

dimotiko-symboulio

agg-pap

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria