ΑΘΩΩΘΗΚΕ ΓΝΩΣΤΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ - OlaDeka

ΑΘΩΩΘΗΚΕ ΓΝΩΣΤΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Κατηγορήθηκε για κατοχή και διακίνηση ηλεκτρονικής παιδικής πορνογραφίας

Γνωστός γιατρός, κατηγορήθηκε πριν από 5 περίπου χρόνια όταν ξαφνικά στην οικία του λίγο έξω από την Καστοριά εµφανίσθηκαν τζιπ, αστυνοµικοί προχωρώντας σε κατασχέσεις υπολογιστών και σκληρών δίσκων. Σοκ προκλήθηκε τόσο στην τοπική κοινωνία όσο και στο νοσοκοµείο Καστοριάς µε πληροφορίες και σχόλια έντονα. Την προηγούμενη βδομάδα και µετά από 5 περίπου χρόνια εδώ στην Καστοριά µε απόφαση του τριµελούς πληµµελειοδικείου Καστοριάς αθωώθηκε πανηγυρικά με ομόφωνη απόφαση και αθωωτική πρόταση της κ.Εισαγγελέως.

O δικηγόρος του, Νίκος Βασιλειάδης ανέφερε σε τοπικά μέσα:
Mετά από µεγάλη ταλαιπωρία πολλά σχόλια και µια γενικότερη περιπέτεια για τον πελάτη µου η αλήθεια έλαµψε, δεν υπήρχαν στοιχεία, από την αρχή γνωρίζαµε πως τον κατηγορούν άδικα και αυτό φάνηκε και στην τελευταία δίκη. Αθωώθηκε πανηγυρικά γιατί δεν υπήρχαν στοιχεία που να τον συνδέουν µε τέτοιες ενέργειες – πράξεις, τις οποίες καταδικάζει και ο πελάτης. Θυµίζουµε µερικές πληροφορίες και δηµοσιεύµατα κυρίως από ηλεκτρονικά µέσα του διαδικτύου για τη περίφηµη υπόθεση που είχε προκαλέσει µεγάλη αίσθηση και στην Καστοριά:

«Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο, μία τις διεστραμμένες υποθέσεις που ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Μωρά με… ζώα φαίνονται καρέ – καρέ σε χιλιάδες βίντεο και φωτογραφίες που διακινούσαν εννέα άτομα, μέσω ιντερνέτ.
Ανάµεσα στους ανθρώπους – τέρατα ήταν και ένας γιατρός της Καστοριάς, η σύλληψη του οποίου έχει προκαλέσει σάλο στην τοπική κοινωνία. «Παγωµένοι» µπροστά στο φρικιαστικό θέαµα ακόµα και οι πιο έµπειροι επαγγελµατίες της Αστυνοµίας! Όλα ξεκίνησαν όταν οι Αστυνοµικές Αρχές έφθασαν στα ηλεκτρονικά ίχνη των εννέα αρρωστηµένων ατόµων, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης µε την κωδική ονοµασία «EGMA» για την καταπολέµηση της διακίνησης υλικού παιδικής πορνογραφίας, µέσω διαδικτύου. Από την έρευνα εντοπίστηκαν 26 ηλεκτρονικά ίχνη χρηστών του διαδικτυακού προγράµµατος peer to peer «e DONKEY 2000», που κατείχαν και διαµοίραζαν σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας. Ωστόσο, κανείς δεν µπορούσε να φανταστεί ότι το διεστραµµένο τους µυαλό θα έφθανε ως εκεί… Αθώα βρέφη ηλικίας µέχρι 18 µηνών έγιναν πρωταγωνιστές του πιο σκληρού πορνογραφικού υλικού, στο οποίο φαίνεται να συµµετέχουν και ζώα στις σεξουαλικές πράξεις!

Ο άνθρωπος που οι κάτοικοι της Καστοριάς εµπιστεύονταν εδώ και χρόνια την υγεία τους έκρυβε από πίσω ένα «άρρωστο» πρόσωπο…Είχε στα χέρια του ένα τεράστιο υλικό µε φρικτά βίντεο όπου παιδιά, βρέφη και ζώα έπαιρναν µέρος σε σεξουαλικά παιχνίδια… Τώρα αυτός ο γιατρός.. βρίσκεται αντιµέτωπος µε τη ∆ικαιοσύνη για διακίνηση πορνογραφικού υλικού…Για τη φρικτή αυτή υπόθεση τέσσερα άτοµα Ελληνικής καταγωγής για «πορνογραφία ανηλίκων», ενώ για άλλους πέντε σχηµατίσθηκαν ανεξάρτητες δικογραφίες µε την ίδια κατηγορία.Έπειτα από έρευνες και εφόδους που έγιναν σε σπίτια και επαγγελµατικούς χώρους των συλληφθέντων σε Αθήνα, Μαρούσι, Πειραιά,Μοσχάτο, Ραφήνα, Πάτρα και Καστοριά, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:Πενήντα ένας σκληροί δίσκοι Η/Υ, δύο φορητοί Η/Υ, 298.398 ψηφιακά αρχεία βίντεο και εικόνας παιδικής πορνογραφίας. Τα κατασχεθέντα ψηφιακά πειστήρια, θα σταλούν για τις ανάλογες εργαστηριακές εξετάσεις στα Εγκληµατολογικά Εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνοµίας, προκειµένου να εξεταστεί και να προσδιοριστεί ο ακριβής αριθµός των επίµαχων αρχείων, το είδος τους και η ηµεροµηνία, κατά την οποία  υπερφορτώθηκαν.» (newsbomb.gr)

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria