Max Zorn | O καλλιτέχνης που ζωγραφίζει με μονωτική ταινία - OlaDeka

Max Zorn | O καλλιτέχνης που ζωγραφίζει με μονωτική ταινία

Αντί βούρτσας ή πινέλου, ο καλλιτέχνης Max Zorn χρησιμοποιεί μια καφέ μονωτική ταινία και στώματα γυαλιού για να συνθέσει τα πιο όμορφα έργα τέχνης, ενώ όλα ξεκίνησαν από ένα απλό project στο δρόμο που όμως έγινε viral και ο ίδιος πήγε την τέχνη ένα βήμα παρακάτω.

Ανατρεπτικός και επαναστατικός, από την τέχνη του στο δρόμο πλέον έχει μεταφερθεί σε εσωτερικούς χώρους και εκθέσεις όπου κανείς μπορεί να απολαύσει τα έργα του και να μείνει να τα κοιτάζει για ώρες. Στις 30 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί έκθεση στο Miami, ενώ έχουν προηγηθεί πάρα πολλές εκθέσεις σε Γερμανία, Αγγλία, Σιγκαπούρη, Ελβετία, Ολλανδία και Γαλλία.

Μαζί του έχει ασχοληθεί και ο διεθνής τύπος από διάφορες χώρες όπως είναι η Γερμανία, η Τουρκία και η Ολλανδία. Όσο περισσότερα στρώματα γυαλιού, τόσο πιο σκοτεινές θα είναι οι σκιές στο αποτέλεσμα. Οι διαφορετικές αποχρώσεις του καφέ μου επιτρέπουν να δημιουργώ τις σκηνές και τα πορτρέτα μου. Χρησιμοποιώ ένα κανονικό νυστέρι ή ένα μαχαίρι για να κόβω όπου χρειάζεται, φανερώνει.

Επίσης, πέρα από εκθέσεις και σχετικά video στο YouTube, πουλάει και τα έργα του με μεγάλη απήχηση στο κοινό που κυριολεκτικά μένει άναυδο στο τελικό αποτέλεσμα. Θαυμαστής της πόλης και λάτρης της νύχτας, αποφάσισε να ενώσει αυτούς τους δύο έρωτες σε ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

Ηλιάνα Φασόλη

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria