ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗ MERCEDES BENZ - OlaDeka

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΓΙΑ ΤΗ MERCEDES BENZ

Το αυτοκίνητο μου φρέναρε αιφνιδιαστικά έναν από τους εμπρόσθιους τροχούς με αποτέλεσμα να εκτραπεί από την Εγνατία και να πέσει από ύψος!

«Είμαι κάτοχος ενός οχήματος τύπου Mercedes CLS 350 νέου τύπου, ένα όχημα με τιμή αγοράς που υπερβαίνει τις 100.000 €. Την 9η Μαρτίου 2016, κινούμενος στην Εθνική Οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης, στο ύψος των Μαλγάρων, το όχημά μου χωρίς κανένα εμφανές αίτιο,αιφνιδιαστικά, παρπυσίασε βλάβη του συστήματος ESP της κατασκευάστριας Bosch φρενάροντας αιφνιδιαστικά έναν από τους δύο εμπρόσθιους με αποτέλεσμα να εκτρέψει το όχημα εκτός δρόμου πέφτοντας από την Εθνική οδό και από ύψος εκτός δρόμου.
Οι ειδήμονες της MERCEDES BENZ DAIMLER μου κράτησαν το αυτοκίνητο και το εξέτασαν παρουσία μου (το απαίτησα ως τεχνικός) μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Μου ζήτησαν τα στοιχεία των μαρτύρων που είχαν δει το περιστατικό (το γιατί δε το κατάλαβα ΠΟΤΕ) και κράτησαν το όχημα επί μήνες ενώ μου όταν ζήτησα τα στοιχεία των εγκεφάλων, μου παραχώρησαν μόνο περίληψη των ευρημάτων στην οποία είναι φανερό ότι παρουσιάζεται δυσλειτουργία σε ΟΛΑ τα συστήματα ευστάθειας του οχήματος ταυτόχρονα.
Οι ψευτο-ειδήμονες της MERCEDES BENZ HELLAS εξέτασαν παρουσία μου (το απαίτησα ως τεχνικός) μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Μου ζήτησαν τα στοιχεία των μαρτύρων που είχαν δει το περιστατικό (το γιατί δε το κατάλαβα ΠΟΤΕ) ενώ όταν ζήτησα αντιγραφα από τα στοιχεία των εγκεφάλων, μου παραχώρησαν μόνο περίληψη των ευρημάτων αρνούμενοι να δώσουν τα πλήρη ευρήματα, ενώ προχώρησαν και στη μερική διαγραφή των απομνημονευμένων βλαβών.
Αφού οι μεγαλόσχημοι μηχανολόγοι αποφάνθηκαν μετά από ένα μήνα, αποποιήθηκαν κάθε ευθύνης και μου επέστρεψαν το κομματιασμένο όχημα! Φυσικά έπονται μηνύσεις και αγωγές κατά της θανάσιμης Mercedes Daimler τόσο σε Ελληνικό όσο και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.»

Η καταγγελία που δημοσιεύουμε με κάθε επιφύλαξη έγινε σε σχόλιο ΕΔΩ και αν ο αναγνώστης έχει την καλοσύνη παρακαλείται να μας δώσει περισσότερα στοιχεία αφού πρόκειται πράγματι για σοβαρότατη και τρομακτική υπόθεση εάν είναι πραγματική.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria