Στην Καστοριά έγινε το συνέδριο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ενόψει του συνεδρίου της Αθήνας - OlaDeka

Στην Καστοριά έγινε το συνέδριο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ενόψει του συνεδρίου της Αθήνας

Στην Καστοριά διεξήχθη το συνέδριο της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτικής Μακεδονίας, με θέματα της ΕΠΑΚΑΒ (Επιτροπή Ανάπτυξης Κλασικού Αθλητισμού Βάσης) ενόψει του συνεδρίου της που θα διεξαχθεί στην Αθήνα 9-10 Δεκεμβρίου.

Στο Περιφερειακό Συμβούλιο Τοπικής Ανάπτυξης, συμμετείχαν οι εκπρόσωποι και οι τεχνικοί των σωματείων της ΕΑΣ, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΑΣ καθώς και εκπρόσωποι και τεχνικοί του ΣΕΓΑΣ, Αθανάσιος Ράπτης (Ειδικός Γραμματέας), Ιάκωβος Πετσούλας (μέλος ΔΣ), Γιάννης Κουτσιώρας (Εθνικός Προπονητής) και Δημήτρης Χαλβατζάρας (Τεχνικός Σύμβουλος Ανάπτυξης).

 Τα θέματα του συνεδρίου ήταν τα εξής:

-Αξιολόγηση σωματείων «Συμπεράσματα – Στατιστικά στοιχεία 2016» – Χρηματική ενίσχυση σωματείων για την εκτέλεση προπονητικού έργου.

-Σύστημα πριμοδότησης σωματειακών προπονητών – Αγωνιστικό πλαίσιο – Τεχνικές διατάξεις.

-Διαχείριση Διασυλλογικών αγώνων.

-Στρατηγική Συνεργασιών ΕΑΣ με Τοπικούς φορείς, Τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, Τοπικοί Χορηγοί

-Kids’ Athletics – Συνεργασία με ΥΠ.Ε.Π.Θ. και τοπικούς φορείς. Πλαίσιο λειτουργίας του προγράμματος από ΕΑΣ και Σωματεία.

-Καινοτόμες προτάσεις και δράσεις από σωματεία και ΕΑΣ, για την ανάπτυξη του στίβου και την προσέλκυση και ανάδειξη νέων αθλητών. Ακαδημίες σωματείων και σύνδεση με τα αγωνιστικά τμήματα.

-Αγωνιστικό Πρόγραμμα ΣΕΓΑΣ – Προϋποθέσεις και διαδικασίες ένταξης των περιφερειακών αγώνων των Ε.ΑΣ στο καλεντάρι του ΣΕΓΑΣ.

-Αγώνες εκτός σταδίων.

-Επιμορφωτικά Προγράμματα ΣΕΓΑΣ- Προπονητική καθοδήγηση.

-Αθλητικές μετρήσεις & Αξιολόγηση.

-Βιοχημικές & αιματολογικές εξετάσεις.

-Ιατρικός έλεγχος αθλητών.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria