Πινγκ – Πονγκ:  Συμμετοχή του Κένταυρου Καστοριάς στο πανελλήνιο  πρωτάθλημα Βέροιας - OlaDeka

Πινγκ – Πονγκ:  Συμμετοχή του Κένταυρου Καστοριάς στο πανελλήνιο  πρωτάθλημα Βέροιας

Το Σαββατοκύριακο (19-20/11/2016) πραγματοποιήθηκε στο Φιλιππειο κλειστό γυμναστήριο της Βέροιας το πανελλήνιο αναπτυξιακό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης, το οποίο ήταν το 6ο στο φετινό καλεντάρι της Ε.Φ.Ο.Επ.Α..

Πραγματοποιήθηκαν 8 ηλικιακές κατηγορίες, κάτι που δεν είχε ξανασυμβεί στα φετινά πανελλήνια αναπτυξιακά πρωταθλήματα. Συμμετείχαν 257 αθλητές και αθλήτριες από 53 συλλόγους όλης της χώρας και πιο συγκεκριμένα από τις πόλεις: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Φλώρινα, Πάτρα, Καστοριά, Κομοτηνή, Καβάλα, Αλεξανδρούπολη, Σέρρες, Βόλο, Λάρισα, Ορεστιάδα, Κόρινθο, Χανιά, Έδεσσα, Χίο, Δράμα, Ιωάννινα, Κοζάνη και Βέροια. Αναλυτικότερα οι συμμετοχές χωρίστηκαν σε 10 νέους άνδρες, 42 έφηβους, 14 νεάνιδες, 75 παίδες, 29 κορασίδες, 48 παμπαίδες, 27 παγκορασίδες και 12 μίνι παμπαίδες.

Ο Α.Σ.Μ. Καστοριάς “Ο Κένταυρος” συμμετείχε με τρεις αθλητές, τον Μοσχάκη Νικόλαο στην κατηγορία των παίδων ο οποίος κατέκτησε την 49η  θέση, τον Φωτιάδη Παναγιώτη στην κατηγορία των παμπαίδων ο οποίος κατέκτησε την 38η θέση και τον Τοκατλίδη Φώτιο στην κατηγορία των μίνι παμπαίδων. Και οι τρείς καστοριανοί αθλητές πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις αφήνοντας θετικά μηνύματα για το μέλλον.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τοκατλίδης Φώτιος ήταν ο μικρότερος σε ηλικία αθλητής που συμμετείχε στο συγκεκριμένο πανελλήνιο πρωτάθλημα κερδίζοντας τα καλύτερα σχόλια από όλους.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria