Ο ΑΓΣ Καστοριάς ‘’αφεντικό’’ της πόλης, 2-0 τον ‘’Μέγα Αλέξανδρο’’ Καλλιθέας - Φτωχή σε παραγωγικότητα η 8η αγωνιστική (23 γκολ) - OlaDeka

Ο ΑΓΣ Καστοριάς ‘’αφεντικό’’ της πόλης, 2-0 τον ‘’Μέγα Αλέξανδρο’’ Καλλιθέας – Φτωχή σε παραγωγικότητα η 8η αγωνιστική (23 γκολ)

Τη… μοναξιά της κορυφής εξακολουθεί να απολαμβάνει ο ΑΓΣ Καστοριάς, μετά και τη νέα του νίκη (8 στα 8), επικρατώντας αυτή τη φορά στο τοπικό ντέρμπι, του συμπολίτη του ‘’Μέγα Αλέξανδρου’’ Καλλιθέας με σκορ 0-2.

Ποιοτικά, ωστόσο, το ντέρμπι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, αφού η καταρρακτώδης βροχή στο α’ ημίχρονο και ο δυνατός άνεμος, εμπόδισαν τις δύο ομάδες να προσφέρουν καλό θέαμα. Έτσι, το ματς, όπως, άλλωστε, αυτό αναμενόταν, περιορίστηκε στη δύναμη και το πάθος, με τους ‘’γουναράδες’’, όμως, να στέκονται – κατά διαστήματα – καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και, όντας, αποτελεσματικότεροι των αντιπάλων τους, να σημειώνουν από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, βάσει των οποίων πανηγύρισαν το όγδοο ‘’τρίποντό’’ τους στο φετινό πρωτάθλημα.

Αντίθετα, ο ‘’Μέγας’’, γνωρίζοντας τη 2η συνεχόμενη ήττα του στη τρέχουσα σεζόν, έχασε πολύτιμο έδαφος από την κορυφή, οπισθοχωρώντας στην 3η θέση κι απέχοντας πλέον 6 βαθμούς από το… ρετιρέ.

Το απόλυτο εντός έδρας (4 στα 4) διατήρησε η ‘’Αστραπή’’ Μεσοποταμίας, η οποία, μετά από ένα συναρπαστικό σε εξέλιξη ματς, επικράτησε στο άλλο ντέρμπι της ημέρας του ‘’Ηρακλή’’ Πολυκάρπης με σκορ 3-1, υποχρεώνοντάς τον παράλληλα στην πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα, ενώ οι ‘’κιτρινόμαυροι’’, μετά και το νέο τους ‘’τρίποντο’’, διατηρήθηκαν στη 2η θέση της βαθμολογίας, απέχοντας μόλις 3 βαθμούς από την πρωτοπόρο Καστοριά, στην οποία, όμως, θα φιλοξενηθούν το προσεχές Σάββατο, στο πλαίσιο ενός ακόμη μεγάλου ντέρμπι.

Στην 5η θέση της βαθμολογίας σταθεροποιήθηκε η ‘’Δόξα’’ Αμπελοκήπων, μετά την τρίτη συνεχόμενη νίκη της, επικρατώντας δύσκολα του ΑΟ Κάστωρ με σκορ 1-0, ενώ με σπουδαίο ‘’2’’ απέδρασε από το Νταηλάκη ο ‘’ Γράμμος’’ Μαυροχωρίου (1-3), πιστοποιώντας την αγωνιστική και βαθμολογική του ανάκαμψη.

Με το… δεξί συνοδεύτηκε η ‘’πρώτη’’ για τον νέο προπονητή του Παναργειακού Νίκο Τσακάλη, η ομάδα του οποίου ανεβάζοντας στροφές στην επανάληψη, κατάφερε να λυγίσει την αντίσταση της ‘’Ομόνοιας’’ Βογατσικού (3-0), ενώ η ‘’Δόξα’’ Κορησού, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ (0-1), τελικά, έφερε το ματς στα… ίσα (1-1), εντός έδρας αναμέτρησή της με τις ‘’Ελπίδες’’ Μεσοποταμίας, που έληξε ισόπαλη με σκορ 1-1, με τους ‘’μαυραετούς’’, όμως, να έχουν τρία δοκάρια στο παιχνίδι, αλλά να εξακολουθούν να αγνοούν τη νίκη εντός έδρας.

Τέλος, τη νίκη της ημέρας και ,μάλιστα, δεύτερη συνεχόμενη εκτός έδρας, πέτυχε ο Κρόνος, συντρίβοντας στο γήπεδο των Μανιάκων την ΑΕ Γραμμοχωρίων με το εμφατικό σκορ 1-6.

Τα αποτελέσματα :

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ ΟΜΟΝΟΙΑ ΒΟΓΑΤΣΙΚΟΥ 3 0
ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣ/ΜΙΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ 3 1
ΔΟΞΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ ΑΟ ΚΑΣΤΩΡ 1 0
ΜΕΓ. ΑΛΕΞ. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΑΓΣΚ ΚΑΣΤΟΡΙΑ 0 2
ΑΣ ΝΤΑΗΛΑΚΗ ΓΡΑΜΜΟΣ ΜΑΥΡΟΧΩΡΙΟΥ 1 3
ΔΟΞΑ ΚΟΡΗΣΟΥ ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΕΣ/ΜΙΑΣ 1 1
ΑΕ ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΩΝ ΚΡΟΝΟΣ 1 6

 

BΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Α/Α Ο Μ Α Δ Ε Σ ΤΕΡΜΑΤΑ Β
1 ΑΓΣΚ ΚΑΣΤΟΡΙΑ 43 3 24
2 ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣ/ΜΙΑΣ 38 4 21
3 ΜΕΓ. ΑΛΕΞ. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 29 8 18
4 ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ 20 14 17
5 ΔΟΞΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 16 15 15
6 ΓΡΑΜΜΟΣ ΜΑΥΡΟΧΩΡΙΟΥ 15 18 11
7 ΑΣ ΝΤΑΗΛΑΚΗ 15 20 10
8 ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ 13 22 10
9 ΑΟ ΚΑΣΤΩΡ 16 22 9
10 ΟΜΟΝΟΙΑ ΒΟΓΑΤΣΙΚΟΥ 10 21 8
11 ΚΡΟΝΟΣ 17 32 6
12 ΔΟΞΑ ΚΟΡΗΣΟΥ 8 33 5
13 ΑΕ ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΩΝ 7 20 4
14 ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΕΣ/ΜΙΑΣ 13 28 4

 

ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

ΟΜΟΝΟΙΑ ΒΟΓΑΤΣΙΚΟΥ ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ
ΑΟ ΚΑΣΤΩΡ ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ
ΑΓΣΚ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣ/ΜΙΑΣ
ΓΡΑΜΜΟΣ ΜΑΥΡΟΧΩΡΙΟΥ ΔΟΞΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΕΣ/ΜΙΑΣ ΜΕΓ. ΑΛΕΞ. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
ΚΡΟΝΟΣ ΑΣ ΝΤΑΗΛΑΚΗ
ΔΟΞΑ ΚΟΡΗΣΟΥ ΑΕ ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΩΝ

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria