Λεπτό προς λεπτό η κατάθεση του αδερφού του Κωστή Πολύζου-Συνεχής ενημέρωση - OlaDeka

Λεπτό προς λεπτό η κατάθεση του αδερφού του Κωστή Πολύζου-Συνεχής ενημέρωση

Η κατάθεση του Π.Γκολφινόπουλου που αγόρασε το αγροτικό ΙΧ από τον πατριό του Κωστή – «Μου έδωσε την εικόνα πως ήθελε γρηγορα να το πουλήσει»

Ο μαρτυρας Παναγιώτης Γκλοφινόπουλος, ο οποίος αγόρασε το «επίμαχο» αγροτικό ΙΧ «Νissan Navara» από τον πατριό του Κωστή Πολύζου και κατηγορούμενο Χρήστο Ντιό ανέφερε τα εξής:

 -Το όχημα ήταν σε κακή κατάσταση και πολύ βρώμικο, άθλιο. Μου είπε πως θέλει να το πουλήσει γιατι πήρε μετάθεση στην Αθήνα.

-Ο Χρήστος Ντιος αρχικά ζήτησε 15.000 ευρώ και είπα όχι. Μετά από δυο μέρες ξαναήρθε και είπε 10.000 ευρώ. Το πήρα 7.500. Μου έδωσε την εικόνα πως ήθελε γρηγορα να το πουλήσει.Το πούλησα δυο μήνες μετά στις 15.000 ευρώ.

-Δεν είχε κάποια ιδιαίτερη μυρωδιά, ήταν άθλιο πολύ.

 

Στην κατάθεσή του ο ετεροθαλής αδερφός του Κωστή Πολύζου, Κώστας Ντιός, αναφέρει:

-Αφού γύρισε από τον Σπύρο και η ώρα είχε πάει 11.30 π.μ. και βλέπω πως δεν είχε νερό όταν πήγα να βουρτσίσω τα δόντια μου. Η μαμά είπε στον Κωστή να πάει να δει τι έγινε.Η πόρτα ήταν αοιχτή και ακουσα ένα αμάξι και τον αδερφό μου να γελάει. Έρχεται και λέει «οκ το νερό.. Πάω απέναντι στον Σπύρο πέντε λεπτά»…έβαλε παπούτσια και πήρε και μια ομπρέλα και έφυγε…

-Το πρωί στις 8 η μητέρα μου ήταν ανήσυχη και μου είπε πως ο Κωστης δε γύρισε σπίτι.

-Έψαχνε να βρει τον πατέρα μου γιατί είχε προβλημα το κινητό του. Πήρε τη σπιτονοικοκυρά γιατί το κινητό του είχε πρόβλημα μέρες.

-Το βράδυ της Παρασκευής αν θυμάμαι καλά μίλησα με τον πατέρα μου…εχω την αίσθηση πως ναι μιλησαμε…

ΨΥΧΡΑΙΜΟΣ Ο 17ΧΡΟΝΟΣ ΑΝ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΣΥΧΝΑ ΤΗΝ ΕΚΦΡΑΣΗ «ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ»…

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ, Ο ΝΕΑΡΟΣ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ…

-Όπως ανέφερε ο πρόεδρος ΔΕΝ υπάρχει κλήση μεταξύ του νεαρού και του πατέρα του, όπως ισχυρίστηκε ο 17χρονος, που λεει «δε θυμαμαι καλά πλέον».

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria