ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ ΤΙΜΗΘΗΚΕ Ο ΜΠΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ - OlaDeka

ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ ΤΙΜΗΘΗΚΕ Ο ΜΠΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ

Βράβευση του Αθανάσιου Μπατσόπουλου ως ελάχιστη αναγνώριση της πολύπλευρης προσφοράς του στην τοπική μας κοινωνία

Με μια  ξεχωριστή συναυλία, από  τη Συμφωνική Ορχήστρα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, έκλεισαν οι εορταστικές εκδηλώσεις για την 11η Νοεμβρίου, ημέρα απελευθέρωσης της Καστοριάς.

Στην κατάμεστη αίθουσα του Αμφιθεάτρου της ΕΔΗΚΑ το κοινό είχε την ευκαιρία να ταξιδέψει με διαχρονικά  ακούσματα  που συνέθεταν το πλούσιο πρόγραμμα της εκδήλωσης.

Την εκδήλωση άνοιξαν οι μαθητές κλασσικής κιθάρας του Μπαϊρακτάρειου Δημοτικού Ωδείου Καστοριάς υπό την καθοδήγηση του δασκάλου τους κ. Βασίλειου Θέμελη. Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε η Συμφωνική Ορχήστρα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης , υπό τη διεύθυνση του Δημήτρη Δημόπουλου.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε από το Δήμαρχο Καστοριάς κ. Ανέστη Αγγελή η τιμητική Βράβευση του Δημοσιογράφου Αθανάσιου Μπατσόπουλου ως ελάχιστη αναγνώριση της πολύπλευρης προσφοράς του στην τοπική μας κοινωνία.

Η βραδιά έκλεισε με τη μουσική συνάντηση επί σκηνής των φοιτητών της Συμφωνικής Ορχήστρας του ΑΠΘ με τους μαθητές του Μουσικού  Σχολείου Πτολεμαΐδας που έδωσαν από κοινού ένα ρεσιτάλ ερμηνείας.

DSC_0206 DSC_0209 DSC_0253 DSC_0257 DSC_0260 DSC_0273 DSC_0286-701x464 DSC_0299 DSC_0302 DSC_0311

Πηγή

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria