Επίσκεψη Ζυμπίδη στον αντιδήμαρχο Τουρισμού Λάζαρο Ζήση - OlaDeka

Επίσκεψη Ζυμπίδη στον αντιδήμαρχο Τουρισμού Λάζαρο Ζήση

Τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού κ. Λάζαρο Ζήση επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη 2 Νοεμβρίου ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας – Πολιτισμού – Τουρισμού – Αθλητισμού κος Θεόφιλος Ζυμπίδης. Στη συνάντηση συμμετείχαν η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Καθαριότητας κα. Μαλαματή Αντωνίου, ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού-Ανάπτυξης-Διαφάνειας & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κος Χρήστος Δαμιανού και ο Πρόεδρος της Κοινωφελής Επιχείρησης “Ορεστείας” κος Διονύσης Λίτσκας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε ο σχεδιασμός και η υλοποίηση ολοκληρωμένων δράσεων με άξονα την τουριστική ταυτότητα, την πολιτιστική κληρονομιά και το φυσικό πλούτο της Καστοριάς. Στόχος της προσπάθειας αυτής είναι η ανάδειξη και ο εμπλουτισμός του τουριστικού προϊόντος στην περιοχή μας.

Στο πλαίσιο αυτό θα καταρτιστεί σχετικό πρόγραμμα από τον Δήμο Καστοριάς – Αντιδημαρχία Τουρισμού και το συναρμόδιο γραφείο του θεματικού Αντιπεριφερειάρχη κου Ζυμπίδη.

Επίσης

Η Αντιδημαρχία “Τουρισμού – Παραδοσιακών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων” και η οργανωτική επιτροπή “Ραγκουτσαριών” καλεί όλους τους Συλλόγους που δραστηριοποιούνται ενεργά στα “Καστοριανά Ραγκουτσάρια”, να συμμετάσχουν στον οργανωτικό διάλογο και να θέσουν θέματα που αφορούν τον μεγαλύτερο πολιτιστικό θεσμό στον τόπο μας.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου & ώρα 19:30 στην Αντιδημαρχία Τουρισμού (πάρκο “Ολυμπιακής Φλόγας”).

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria