Εξιχνιάστηκαν ακόμη -3- περιπτώσεις κλοπής στις πόλεις της Πτολεμαΐδας και της Κοζάνης - OlaDeka

Εξιχνιάστηκαν ακόμη -3- περιπτώσεις κλοπής στις πόλεις της Πτολεμαΐδας και της Κοζάνης

sillipsi

Ανακοινώνεται ότι στο πλαίσιο της ίδιας υπόθεσης που αφορούσε την επ΄αυτοφώρω σύλληψη 38χρονου ημεδαπού προχθές (15-11-2016) το βράδυ στην Πτολεμαΐδα 16-11-2016: Επ΄αυτοφώρω σύλληψη 38χρονου στην Πτολεμαΐδα – Υπ. Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης – Ελληνική Αστυνομία Δελτίο Τύπου), από το Τμήμα Ασφάλειας Πτολεμαΐδας εξιχνιάστηκαν ακόμη τρεις (3) περιπτώσεις κλοπής που τελέστηκαν στις πόλεις της Πτολεμαΐδας και της Κοζάνης.

Συγκεκριμένα, χθες (16-11-2016) το πρωί από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πτολεμαΐδας πραγματοποιήθηκε νομότυπη έρευνα στην οικία του 38χρονου στην Πτολεμαΐδα, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

-2-  ποδήλατα,

-1- πορτοφόλι με διάφορα έγγραφα,

-1- δισκίο, την κατοχή του οποίου δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει και

-1- ραδιοκασετόφωνο, για το οποίο δε μπόρεσε να αποδείξει τη νόμιμη κατοχή του.

Από τη συνεχιζόμενη έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Πτολεμαΐδας προέκυψε ότι ο 38χρονος είχε αφαιρέσει τα προαναφερόμενα ποδήλατα τις απογευματινές ώρες της 15-11-2016 από οικίες στην Πτολεμαΐδα και το πορτοφόλι από Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο που είχε διαρρήξει τις βραδινές ώρες της 07-11-2016 στην Κοζάνη (σχετικό το από  HYPERLINK “http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&lang=’..’&perform=view&id=67007&Itemid=1790&lang=” 12-11-2016: Εξιχνιάστηκαν κλοπή και απάτη που τελέστηκαν από ημεδαπό σε Κοζάνη και Πτολεμαΐδα αντίστοιχα – Υπ. Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης – Ελληνική Αστυνομία Δελτίο Τύπου).

Τα ανωτέρω ποδήλατα και το πορτοφόλι αποδόθηκαν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους, ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Κοζάνη, 17 Νοεμβρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟY

Κοινοποίηση
recurring
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria