Δ. ΜΩΥΣΙΔΗΣ: Ανεπιθύμητη στην ΓΕΟΚ η Ολυμπία Τελιγιορίδου – Τι απαντά η βουλευτής - OlaDeka

Δ. ΜΩΥΣΙΔΗΣ: Ανεπιθύμητη στην ΓΕΟΚ η Ολυμπία Τελιγιορίδου – Τι απαντά η βουλευτής

Επιστολή προς τη βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς απέστειλε ο πρόεδρος της ΓΕΟΚ, Δήμος Μωϋσίδης, με την οποία ενημέρωσε την κ. Τελιγιορίδου ότι είναι …ανεπιθύμητη στον χώρο της ΓΕΟΚ.

Ο λόγος, δεν ήταν άλλος, σύμφωνα με όσα δήλωσε στη ΣΕΝΤΡΑ ο κ. Μωϋσίδης, η πρόσφατη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο της βουλευτού με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, Χαράλαμπο Κασίμη, όπου η ΓΕΟΚ δεν κλήθηκε να εκπροσωπηθεί, παρά το γεγονός, σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, ότι εδώ και 4-5 μήνες η διοίκηση της εταιρίας προσπαθεί να κάνει μία επαφή με την κ. Τελιγιορίδου, για διάφορα προβλήματα που απασχολούν τους παραγωγούς, όπως οι παράνομες εισαγωγές και ελληνοποιήσεις προϊόντων.

«Είναι πιο εύκολο μάλλον να συναντήσω την Κλίντον και τον Ομπάμα, παρά την κ. Τελιγιορίδου. Όχι ότι θα έλυνε κάποιο πρόβλημα των αγροτών, αυτό δεν το πιστεύω πλέον, γιατί ζουν σε άλλο κόσμο αυτοί, αλλά τουλάχιστον να είναι γνώστης των προβλημάτων. Την ίδια στιγμή κάνει συναντήσεις και εμάς μας αγνοεί, αν και διακινούμε να μισά οπωροκηπευτικά του νομού», τόνισε, μιλώντας στη ΣΕΝΤΡΑ, ο πρόεδρος της ΓΕΟΚ και πρόσθεσε: «Από τη στιγμή που εκείνη μας έχει …γραμμένους, άλλο τόσο θα τη …γράψουμε και εμείς. Αν θέλει να λύνει προβλήματα του νομού με τις …παρεούλες, τότε εκεί θα καταντήσει. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να έρθει στη ΓΕΟΚ και δεν θέλουμε να μας εκπροσωπεί πουθενά».

Από την πλευρά της, πάντως, η τοπική βουλευτής υποστήριξε πως το ραντεβού με τον κ. Κασίμη πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία των ιδιων των αγροτικών συλλόγων, οι οποίοι κάλεσαν τα συνδικαλιστικά όργανα του κλάδου, χωρίς να απευθύνει καμία πρόσκληση η ίδια. Επίσης, τόνισε η κ. Τελιγιορίδου, σε ό,τι αφορά το ραντεβού που της ζήτησε η ΓΕΟΚ, αυτό κλείστηκε πριν από κάποιο χρονικό διάστημα, το «παρών», όμως, από πλευράς ΓΕΟΚ έδωσε ο λογιστής της επιχείρησης και όχι τα μέλη της διοίκησης, ενώ έκτοτε δεν υπήρξε κάποια άλλη επικοινωνία από πλευράς του κ. Μωυσίδη.

Γιάννα Λούσιου

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria