Βόμβα! Πρόστιμο πάνω από ένα εκατομμύριο στο Κέντρο Γούνας του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς - OlaDeka

Βόμβα! Πρόστιμο πάνω από ένα εκατομμύριο στο Κέντρο Γούνας του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του oladeka.com δραματικές είναι οι εξελίξεις μετά από νέο έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Γούνας Δυτικής Μακεδονίας όπως ονομάζει ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς «Ο Προφήτης Ηλίας» το κτίριο στο οποίο πραγματοποιεί τα εκθεσιακά και άλλα event του. Το θέμα έχει τις ρίζες του σε μια παλιά καταγγελία που τεκμηριώνεται  σε έναν ογκωδέστατο τόμο εγγράφων και εκ της οποίας είχε προκύψει ένα πρόστιμο που μετά από ενστάσεις και άλλες διαδικασίες φαινόταν ότι ο Σύνδεσμος προσπερνούσε και η υπόθεση οδηγούνταν στο αρχείο.

Πρόσφατα όμως και συγκεκριμένα πριν λίγες ημέρες σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες που δημοσιοποιούμε με κάθε επιφύλαξη μέχρι επόμενου άρθρου μας, η υπόθεση άνοιξε και πάλι και μάλιστα αυτή τη φορά με εισαγγελική παρέμβαση.

Μετά από αυτό, μικτά κλιμάκια της πολεοδομίας προέβησαν σε έλεγχο ο οποίος οδήγησε στην επιβολή προστίμου  ύψους 1.250.000 ευρώ!

Οι υπεύθυνοι του συνδέσμου σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ελέγχουν τις παραμέτρους και απ΄όσα γνωρίζουμε βρίσκονται σε διαδικασία δράσεων (ενστάσεις κλπ) αντιμετώπισης των νέων δυσάρεστων συνθηκών.

Το oladeka.com θα σας ενημερώσει με περισσότερα στοιχεία για αυτές τις δραματικές εξελίξεις…

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria