ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Πολιτικός αρχηγός με 38 εκατ. ευρώ στις αμαρτωλές λίστες - OlaDeka

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Πολιτικός αρχηγός με 38 εκατ. ευρώ στις αμαρτωλές λίστες

“Ποιανού πολιτικού αρχηγού το όνομά του οποίου βρέθηκε στη Λίστα Μπόγιαρνς και τρέχει τώρα να δικαιολογήσει τα ποσά; Μου λένε πάντως ότι μπορεί να τα δικαιολογήσει”.

Aυτό είναι το Κουίζ-φωτιά του Βηματοδότη για μία υπόθεση που αναμένεται να προκαλέσει πολιτικό σεισμό. Ήδη κυκλοφορούν πληροφορίες οι οποίες κάνουν λόγο για περίπου 38 εκατ. ευρώ και αφορούν αρχηγό κόμματος.

Σας θυμίζουμε ότι ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της Βουλής θα έκανε την εξής αναφορά στην συγκεκριμένη λίστα:

«Θέλω να ενημερώσω το Σώμα ότι μόλις πριν από δέκα ημέρες οι ελληνικές αρχές παρέλαβαν νέα λίστα από τις αρχές της Ρηνανίας-Βεστφαλίας, από το Υπουργείο του κ. Μπόργιανς, με 475 μεγαλοκαταθέτες σε τράπεζα της κεντρικής Ευρώπης. Και ξέρετε ποιο είναι το ενδιαφέρον σε αυτή τη νέα λίστα; Πρόκειται για στοιχεία του 2010, δηλαδή για μια χρονιά που κανείς δεν μπορεί να μιλήσει για παραγραφή αδικημάτων. Και η λίστα αυτή έχει ήδη παραδοθεί εκεί που πρέπει, όχι στα συρτάρια μας, αλλά στις εισαγγελικές αρχές για τις απαραίτητες ενέργειες. Πρόκειται για άλλη μια μεγάλη επιτυχία και θα δώσουμε κάθε δυνατή βοήθεια στις διωκτικές και ελεγκτικές αρχές για την πλήρη ταυτοποίηση και αξιοποίηση και αυτής της λίστας».

Αναμένονται καταιγιστικές εξελίξεις…

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria