Ένσταση του “Προφήτη Ηλία” για το πρόστιμο των 1.280.000 ευρώ - OlaDeka

Ένσταση του “Προφήτη Ηλία” για το πρόστιμο των 1.280.000 ευρώ

“Ποιοι είναι αυτοί που δεν θέλουν εκθετήριο στην Καστοριά, κάνοντας ανώνυμες καταγγελίες, ποιοι είναι αυτοί που δεν θέλουν πτήσεις charter στο Άργος και απειλούν, ποιοι είναι αυτοί που βάζουν κάθε μέρα εμπόδια”

Καταιγιστικές εξελίξεις μετά το πρόστιμο που επέβαλε στον Σύνδεσμο Γουνοποιών “Ο Προφήτης Ηλίας” η Πολεοδομία της Καστοριάς για την χρήση του Κέντρου Γούνας Δυτικής ως εκθετηρίου.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου, κ. Κορεντσίδης, μιλώντας στον Antennes FM δήλωσε πως η ένσταση κατατέθηκε χθες Δευτέρα, διερωτώμενος πάντως “ποιοι είναι αυτοί που δεν θέλουν εκθετήριο στην Καστοριά, κάνοντας ανώνυμες καταγγελίες, ποιοι είναι αυτοί που δεν θέλουν πτήσεις charter στο Άργος και απειλούν, ποιοι είναι αυτοί που βάζουν κάθε μέρα εμπόδια στον “Προφήτη Ηλία” την ώρα που μοναδικός σκοπός του Συνδέσμου είναι η ανάπτυξη της Καστοριάς.”

Ο κ. Κορεντσίδης εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι η ένταση θα έχει ευτυχή κατάληξη, αφού μέχρι την εκδίκασή της όπως εκτίμησε θα έχει εκδοθεί και η άδεια χρήσης του κτιρίου ως “Εκθεσιακό”.

Τέλος ο κ. Κορεντσίδης δήλωσε ότι στο πλευρό του Συνδέσμου βρίσκονται τόσο η κ. Τελιγιορίδου, όσο και η κ. Αντωνίου.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria