Πρόσκληση υποβολής προσφορών για Χριστουγεννιάτικο στολισμό - Η σούπερ επιτυχία της λίμνης των ευχών θα επαναληφθεί; - OlaDeka

Πρόσκληση υποβολής προσφορών για Χριστουγεννιάτικο στολισμό – Η σούπερ επιτυχία της λίμνης των ευχών θα επαναληφθεί;

Πρόσκληση υποβολής προσφορών για ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟΥ ΣΤΟΛΙΣΜΟΥ ανακοινώνει ο δήμος αλλά αυτό συνειρμικά φέρνει στο προσκήνιο κάτι που μάλλον δεν θα θέλει να θυμάται ούτε ο δήμαρχος αλλά ούτε και κανείς άλλος δημότης της Καστοριάς: Τη περιβόητη, παταγώδη αποτυχία της περσινής «Λίμνης των ευχών»!

Η παγκόσμια πάντως και όχι μόνο η Ελληνική αγορά ήδη προετοιμάζεται για την Χριστουγεννιάτικη τουριστική αγορά. Στην Καστοριά ακόμη, το μόνο που ηχεί στα αυτιά των κατοίκων είναι το νέο σλόγκαν του δημάρχου: «Άλλο οι επιθυμίες και άλλο οι δυνατότητες!»

Άλλο λοιπόν οι ευχές της λίμνης, και άλλο οι δυνατότητες…Πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό…

lufthansa-christmas
Πρότυπο έγκαιρης επικοινωνιακής πολιτικής για τις Χριστουγεννιάτικες τουριστικές αγορές από τη Lufthansa

Δείτε το δελτίο τύπου σχετικά με την έρευνα αγοράς για τη γενικότερη προμήθεια εορταστικού στολισμού της Καστοριάς:

Ανακοινώνουμε ότι ο Δήμος Καστοριάς προτίθεται να διενεργήσει έρευνα αγοράς (μέσω υποβολής οικονομικών προσφορών) για την απευθείας ανάθεση της προαναφερόμενης προμήθειας, που είναι εγγεγραμμένη στον προϋπολογισμό με Κ.Α.Ε.: 20.6691.01 του οικονομικού έτους 2016 , εγκρίθηκε η αντίστοιχη δαπάνη και διατέθηκε πίστωση με την 229/16 απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής καθώς και οι τεχνικές προδιαγραφές με την αριθμ. πρωτ. 26083/30-9-2016 απόφαση του Δημάρχου Καστοριάς.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι προμηθευτές που πληρούν τις προϋποθέσεις να υποβάλλουν τις οικονομικές προσφορές τους στην Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών / Τμήμα Η/Μ Έργων , σηματοδότησης & εγκαταστάσεων  (έδρα : Πυθαγόρα 1 , Μανιάκοι Καστοριάς Τ.Κ. 52100) υπόψη του κ. Κωνσταντίνου Τσέλα την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 10:30 π.μ. . Αμέσως μετά  θα αποσφραγίστουν οι προσφορές παρουσία των διαγωνιζομένων, εφόσον επιθυμούν να παρευρίσκονται στην διαδικασία .

Η διαδικασία για την σύναψη της σύμβασης θα είναι απ’ ευθείας ανάθεση με σφραγισμένες προσφορές και με κριτήριο τη χαμηλότερη τιμή, στο σύνολο του προϋπολογισμού. Μέσα στο φάκελο της προσφοράς θα συμπεριληφθεί ο πίνακας εναρμόνισης της προσφοράς με τις τεχνικές προδιαγραφές και τα τεχνικά φυλλάδια των προσφερόμενων προϊόντων.

Η τεχνική έκθεση, οι τεχνικές προδιαγραφές, ο προϋπολογισμός η συγγραφή υποχρεώσεων και το έντυπο προσφοράς της ανωτέρω προμήθειας διατίθενται δωρεάν . Πληροφορίες για την παρούσα προμήθεια παρέχονται από τον κ. Κωνσταντίνο Τσέλα στο τηλ. επικοινωνίας 24673 51615 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες .

OIKONOMIKH ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗΣ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria