Πριν από έναν χρόνο η αίτηση απόσπασης του Σ. Μπουρινάρη για το γραφείο του αντιπεριφερειάρχη - OlaDeka

Πριν από έναν χρόνο η αίτηση απόσπασης του Σ. Μπουρινάρη για το γραφείο του αντιπεριφερειάρχη

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΙ Η …ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΑΝΑΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ

Και ξαφνικά,  ξαναβγαίνει στην επιφάνεια ως σημερινό, ένα θέμα που χρονολογικά εντοπίζεται ένα χρόνο πριν. Σημερινά δημοσιεύματα θέλουν τον υποψήφιο με τον συνδυασμό του Θόδωρου Καρυπίδη κ. Σωκράτη Μπουρινάρη, να αιτείται απόσπαση από τη ΔΟΥ Καστοριάς και το Υπουργείο Οικονομικών για το γραφείο της αντιπεριφέρειας.

Όποιος και να ακούσει την εν λόγω είδηση, θα πιστέψει ότι πρόκειται για πρόσφατη εξέλιξη. Δεν είναι καθόλου έτσι όμως, αφού η αίτηση του κ. Μπουρινάρη είχε κατατεθεί στο ΥΠΟΙΚ ένα χρόνο πριν και ενώ συνοδεύτηκε με τη σύμφωνη γνώμη της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ακόμη εκκρεμεί.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Σωκράτης Μπουρινάρης, προσφέρθηκε να βοηθήσει το έργο της αντιπεριφέρειας ως συνεργάτης στο γραφείο του Σωτήρη Αδαμόπουλου αλλά όπως προαναφέραμε από το υπουργείο εδώ και ένα χρόνο υφίσταται σιγή ασυρμάτου.

Κρίμα γιατί ο αιτών κατά τη γνώμη πολλών, είναι άριστος γνώστης της τοπικής αυτοδιοίκησης και συγκεντρώνει αρκετά ορθολογιστικά και αγωνιστικά χαρακτηριστικά που μπορεί να βοηθούσαν πραγματικά σε αποφάσεις και διεκπεραιώσεις έργων και δράσεων προς όφελος της τοπικής κοινωνίας της Καστοριάς.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria