Πινγκ – Πονγκ: Συμμετοχή του Κένταυρου Καστοριάς στο 5ο Ηπειρώτικο τουρνουά ανεξαρτήτων - OlaDeka

Πινγκ – Πονγκ: Συμμετοχή του Κένταυρου Καστοριάς στο 5ο Ηπειρώτικο τουρνουά ανεξαρτήτων

Φωτογραφίες

Το Σάββατο 1/10/2016 διοργανώθηκε στην Κόνιτσα το 5ο τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης ανεξάρτητων αθλητών (χωρίς δελτίο).

Συμμετείχαν 36 αθλητές από Καβάλα, Θεσσαλονίκη, Κόνιτσα, Κοζάνη, Πρέβεζα, Φιλιππιάδα, Κέρκυρα, Ιωάννινα και φυσικά από την Καστοριά και σχηματίστηκαν τρεις ηλικιακές κατηγορίες: 18-39 ετών, 40-49 ετών και 55 και άνω.

Ο Α.Σ.Μ. Καστοριάς “Ο Κένταυρος” συμμετείχε με τέσσερις αθλητές: Καλύβας Πέτρος, Γουδής Ναούμ, Στάμος Βασίλης και Φουρτούνης Χρήστος. Οι Καστοριανοί αθλητές πραγματοποίησαν καλές εμφανίσεις με αποκορύφωμα την 6η θέση που κατέλαβε ο Φουρτούνης Χρήστος στην κατηγορία 40-49 ετών.

Επίσης θα πρέπει να αναφερθεί η εξαιρετική φιλοξενία των διοργανωτών και το όμορφο κλίμα που δημιουργήθηκε από όλους τους συμμετέχοντες με αποτέλεσμα όλοι αθλητές να ευχαριστηθούν τους πολλούς αγώνες.

Αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα της Κόνιτσας, τους “Τρίτωνες”, για την προσπάθεια τους και για το εξαιρετικό αποτέλεσμα, αλλά και στο Δήμο  Κόνιτσας που αγκάλιασε τη διοργάνωση και η βοήθεια του ήταν σημαντικότατη.

kentayros-ping-pong-konitsa

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria