Νέα διαβεβαίωση από Καρυπίδη: Είμαστε ανοιχτοί σε αλλαγές και τροποποιήσεις - OlaDeka

Νέα διαβεβαίωση από Καρυπίδη: Είμαστε ανοιχτοί σε αλλαγές και τροποποιήσεις

ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΔΥΝΑΜΗ

KARYPIDHS-TOPIKOS-POROS

Ο Περιφερειάρχης Καστοριάς επανέλαβε σήμερα σε τοπικά μέσα ότι είχε αναφέρει στο oladeka.com την περασμένη Πέμπτη 7 Οκτωβρίου. Ότι δηλαδή, η περιφέρεια είναι ανοικτή και περιμένει τις όποιες αλλαγές και τροποποιήσεις ή επικαιροποιήσεις προτείνουν οι τοπικές κοινωνίες μέσω των δήμων. Ο Θόδωρος Καρυπίδης βέβαια αναφέρεται στις προτάσεις των περιοχών από τις οποίες διέρχεται ο tap και ζητούν δίκαια να τεθούν σε προτεραιότητα με απόφαση δημοτικού συμβουλίου σε ότι σχετίζεται με τα κονδύλια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της κοινπραξίας.

Όσο και αν προσπαθούν να θολώσουν τα νερά κάποιοι δημοσιογράφοι που από την πρώτη στιγμή υποτίμησαν και υποβάθμισαν τα αιτήματα των περιοχών όπως η Κλεισούρα και ο πρώην δήμος Αγίων Αναργύρων, όσο και αν θέλησαν να κάνουν σπέκουλα από τη στιγμή που είδαν ότι τα αιτήματα αυτών των περιοχών έγιναν πρώτο θέμα σε όλη την Ελλάδα, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η Κλεισούρα και οι άλλες περιοχές παρακολουθούν με ενδιαφέρον τις συγκεκριμένες ύποπτες μεθοδεύσεις.

Όταν η Κλεισούρα έτρεχε με ταχύτητα φωτός όσον αφορά στις κοινωνικές αντιδράσεις για τα δίκαια αιτήματα της και τεράστιος αριθμός ΜΜΕ από όλη την Ελλάδα κατέγραφε τις εξελίξεις με μορφή χιονοστιβάδας που ξεκινούσε από τα 1600 μέτρα του Μουρικίου, εκείνοι ασχολούνταν ως συνήθως με δελτία τύπου της εξουσίας και θέματα επαρχιώτικου life style!  Όταν ο Καρυπίδης δήλωνε υποστηρικτής του αιτήματος της Κλεισούρας για το δίκαιο αίτημα της, αυτοί πετούσαν χαρταετό. Σήμερα εκπλήσονται που ο περιφερειάρχης δηλώνει και πάλι ότι η διαδικασία είναι ανοιχτή και ζητούν και άλλες λεπτομέρειες σε επόμενες συνεντεύξεις αφού δεν πιάσαν «λαβράκι» δεν τους άρεσε η ξεκάθαρη θέση του κ. Καρυπίδη, θέλουν replay, θέλουν ρεβάνς, μπας και πείσουν τον περιφερειάρχη να τους δώσει κάτι αρνητικό για τους αγωνιζόμενους των διαμαρτυρόμενων κοινωνιών…

Δεν πειράζει, ίσως μάθουν ότι οι παλιές εποχές της ολιγαρχίας των ΜΜΕ και των ολιγαρχικών κέντρων αποφάσεων, είναι παρελθόν και μουσειακό είδος.

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria