Μήνυμα της Συντονιστικής Κλεισούρας προς το δήμο: Κύριε Δήμαρχε, ελπίζουμε ότι αύριο δεν θα επιτρέψετε τη δημιουργία φιάσκο... - OlaDeka

Μήνυμα της Συντονιστικής Κλεισούρας προς το δήμο: Κύριε Δήμαρχε, ελπίζουμε ότι αύριο δεν θα επιτρέψετε τη δημιουργία φιάσκο…

ΑΝΕΞΗΓΗΤΕΣ ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Προσέξτε μην χαλάσετε το «άριστο» κλίμα γιατί μετά δεν θα υπάρχει γυρισμός.

Σε ανεξήγητες δηλώσεις και διαδρομές με λεπτές ισορροπίες  προβαίνουν κάποια στελέχη του δήμου Καστοριάς σχετικά με τα αιτήματα της Κλεισούρας όσον αφορά στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του TAP. Μετά από πολλές διακυμάνσεις και από διάφορα στάδια, ο δήμαρχος Καστοριάς έδειξε να κατανοεί χθες τα αιτήματα των Κλεισουριωτών κατά τη συνάντηση με την Συντονιστική Επιτροπή Διεκδίκησης.

Έδειξε ότι θα υποστηρίξει σθεναρά και αποφασιστικά το αίτημα της Κλεισούρας να παρθεί απόφαση από το αυριανό δημοτικό συμβούλιο για ξεκάθαρη αναφορά της προτεραιότητας της πρότασης και μάλιστα συνοδευόμενη με προυπολογισμό στη νέα επικαιροποιημένη λίστα που στη συνέχεια θα αποστείλει στην περιφέρεια για να πάρει το δρόμο προς τα κεντρικά γραφεία του TAP στην Ελβετία.

Επίσης θα πρέπει να αναφερθεί ότι όπως αναγράφεται στην πρώτη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου έτσι και θα πρέπει να γίνει. Με τη μόνη και απαιτητή διαφορά, να καταγραφούν και να τεθούν στην κυριολεξία σε προτεραιότητα οι προτάσεις των περιοχών από τις οποίες διέρχεται ο tap:

apofash

Το παραπάνω κείμενο λοιπόν πρέπει να αλλάξει και στη θέση των μαύρων (BOLD) γραμμάτων του κειμένου της απόφασης πρέπει να αναφέρεται η πρόταση της Κλεισούρας, ονομαστικά ολοκληρωμένα και ξεκάθαρα με το κείμενο που έχουν καταθέσει οι Κλεισουριώτες.

Άρα η άποψη και η αποστροφή ότι «…τα άλλα έργα θα χρηματοδοτηθούν από τα υπόλοιπα ποσά, τις εκπτώσεις και το «μαξιλαράκι» του ενός εκατομμυρίου» να αφορά στα έργα των περιοχών από τις οποίες δεν διέρχεται ο tap (πολιτιστικό κέντρο κλπ)

Τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Κλεισούρας αναφέρουν ότι φράσεις του στυλ «Οι Κλεισουριώτες ήταν παραπληροφορημένοι και θα πληροφορηθούν σωστά αύριο» καλά είναι να ανακληθούν γιατί η προσωρινή «ανακωχή» είναι εύθραυστη και η πιθανή καταστρατήγηση της από τη πλευρά του δήμου με ασυνεπείς συμπεριφορές μπορεί να οδηγήσει σε οριστική και χωρίς επιστροφή πυροδότηση εκρηκτικού κλίματος.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria